KalPan pelaajat ja valmennusjohto leikkaavat palkkojaan seuran etua ajatellen – "Oli heti selvää, että jokainen jätkä on mukana"

SM-liigassa pelaavan KalPan pelaajat ja valmennusjohto leikkaa palkkojaan koronaviruspandemian aiheuttaman talousahdingon hillitsemiseksi.

KalPa käynnisti jo hyvissä ajoin yt-neuvottelut muun henkilöstönsä kanssa, minkä seurauksena kaksi työntekijää irtisanottiin ja kaikki vakituiset työntekijät lomautettiin 90 päivän ajaksi.

Nyt KalPa on jälleen tehnyt toimenpiteitä hillitäkseen taloudellisia vaikeuksiaan, kun se pääsi yhteisymmärrykseen seuran pelaajien ja valmentajien kanssa heidän palkanleikkauksistaan. KalPan kapteeni Tommi Jokisen mukaan seura piti pelaajat erinomaisesti ajan tasalla.

– Neuvottelut sujuivat todella mutkattomasti. Seura piti pelaajistoa koko ajan tietoisena siitä, missä mennään ja pelattiin niin sanotusti avoimin kortein, Jokinen kertoo KalPan tiedotteessa.

Palkanleikkaukset eivät aiheuttaneet pelaajiston keskuudessa vastarintaa, vaan jokainen pisti kortensa kekoon yhteistä hyvää ajatellen, jotta seuran tulevaisuus on vakaalla pohjalla.

– Kun huomasimme tilanteen laajuuden, sen poikkeukselliset vaikutukset meihin kaikkiin ja seuran muun henkilökunnan ikävän tilanteen ytneuvotteluiden myötä, oli heti selvää, että jokainen jätkä on mukana näissä talkoissa. Tässä rakennetaan tulevaisuutta ja meidän kaikkien yhteistä juttua, Jokinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat