KalPa vahvistuu 17-vuotiaalla huippulupauksella ja Kärppien työmyyrällä – tähtihyökkääjälle jatkosopimus

KalPa on hankkinut Miska Humalojan ja Juuso Mäenpään riveihinsä. Lisäksi Balazs Sebok, Tuomas Vartiainen ja Otto Huttunen jatkavat seurassa.

Humaloja siirtyy Kuopioon Oulun Kärpistä, jonka paidassa 28-vuotias hyökkääjä on pelannut kaudesta 2015-16 lähtien. Ahkerana alempien ketjujen työmyyränä kunnostautunut Humaloja on pelannut SM-liigassa 230 ottelua.

Humalojan vyöllä on myös yksi Suomen mestaruus, SM-hopea ja SM-pronssi. Humalojan sopimus on yhden vuoden mittainen.

17-vuotias hyökkääjälupaus Mäenpää siirtyy KalPaan Helsingin Jokereiden organisaatiosta kolmivuotisella sopimuksella. Mäenpää pelasi päättyneellä kaudella 52 ottelua Nuorten SM-liigassa tehoin 12+37=49. Mäenpää on tällä kaudella ollut myös vahvasti mukana Pikkuleijonien joukkueessa.

Tuoreiden hankintojen lisäksi KalPa seuraa siirtomarkkinoita vielä tiiviisti.

Joukkueeseen haetaan edelleen pelaajia niin puolustukseen kuin hyökkäykseen, seuran urheilutoimenjohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

Kolmelle pelaajalle jatkosopimus

Kahden uuden hankinnan lisäksi KalPa on solminut kolme jatkosopimusta Sebokin, Vartiaisen ja Huttusen kanssa.

Päättynyt kausi oli pitkään Suomessa pelanneelle unkarilaishyökkääjä Sebokille toistaiseksi uran tehokkain. Sebok oli 41 pisteellään joukkueensa paras pistemies. Sebokin sopimus on yksivuotinen.

Sebokin lisäksi myös puolustaja Huttusen ja hyökkääjä Vartiaisen sopimukset ovat yksivuotisia. Huttunen luuti KalPan takalinjoilla 45 ottelussa. Vartiainen pelasi puolestaan tällä kaudella 53 peliä.

Lue myös:

    Uusimmat