Sport hankki järkälemäisen kanadalaispakin ja paluumuuttajan – "Soturi, joka laittaa joukkueen aina etusijalle"

Liigassa pelaava Vaasan Sport vahvisti puolustustaan kanadalaisella Paul Geigerilla ja Porin Ässistä siirtyvällä Kristian Tuohilammella.

Molempien sopimukset kattavat ensi kauden ja option kaudesta 2020-2021.

191-senttinen ja 97-kiloinen Geiger siirtyy Sportiin Kai Suikkasen aikaisemmin valmentamasta HC Bolzanosta. Kanadalainen teki EBEL-liigassa 50 runkosarjaottelussa 4+13 tehopistettä. 

26-vuotias puolustaja on pelannut urallaan myös 63 AHL-ottelua ja 60 peliä ECHL:ssä.

– Geiger on iso ja vahva pelaaja, jonka vahvuudet ovat maalin edessä sekä puolustus- ja alivoimapelaamisessa, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoi seuran tiedotteessa.

29-vuotias Tuohilampi on puolestaan paluumuuttaja, sillä hän pelasi Sportin paidassa ensimmäisen kerran jo kaudella 2010-2011 ja kantoi varakapteenin natsoja 2013-2014. Kaksi viimeisintä kautta puolustaja vietti Ässissä. 

– Tuohilampi on puolestaan soturi, joka laittaa joukkueen aina etusijalle ja on valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen. Hän on meille ennalta tuttu pelaaja ja huippupersoona, joka sopii loistavasta joukkueeseen, Jämsä lisäsi.

Liigassa on tiistaina riittänyt tiistaina sopimusuutisia, sillä Sportin lisäksi myös Kuopion KalPa, Kouvolan KooKoo ja Mikkelin Jukurit ovat tiedottaneet pelaajahankinnoistaan.

Lue myös:

    Uusimmat