KalPa kiinnitti kaksi pelaajaa jatkopahveilla: "Hän on todellinen taistelija"

Jääkiekon SM-liigaseura KalPa on tehnyt jatkosopimukset kahden pelaajan kanssa.

KalPa on käyttänyt puolustaja Mikael Seppälän option ensi kaudesta ja samalla on solmittu optio kautta 2020–2021 koskien. Hyökkääjä Aleksi Klemetin kanssa KalPa on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2021 saakka.

Seppälä, 24, on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua saldolla 1+2=3. Kaikkiaan hän on tahkonnut KalPa-nutussa urallaan 141 SM-liigan runkosarjaottelua ja 24 pudotuspeliottelua.

– Seppälä on osoittanut arvonsa joukkueelle nopeasti palattuaan loukkaantumisen jälkeen pelivahvuuteen. Hän on todellinen taistelija ja siten erinomainen esimerkkipelaaja joukkueessa. Seppälä tuo meille erikoisosaamista maalineduspelaamiseen ja hän on myös vahva alivoimapelaaja, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman taustoittaa tiedotteessa.

19-vuotias Klemetti on puolestaan pelannut tällä kaudella 35 liigaottelua tehoin 2+9=11. Hän debytoi viime kaudella SM-liigassa pelattuaan tuolloin neljä ottelua kuopiolaisjoukkueessa.

– Aleksi on ottanut hienosti vakiopaikan Liiga-joukkueen pelaavasta kokoonpanosta ensimmäisellä Liiga-kaudellaan. Hän on todella taitava pelaaja, joka on pystynyt korkeisiin pistemääriin kaikissa juniori-ikäluokissa. Uskomme, että Aleksi tulee kehittymään tulevina vuosina lisää ja siten kasvattamaan rooliaan meillä, Saksman sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat