SM-liigassa vilkasta pelaajaliikennettä Lukon juhliessa – KalPa vahvisti "yhden seurahistorian kovimmista paluumuuttajista"

1:11
Paljasta pintaa suihkulähteessä – näin Raumalla riehaannuttiin Lukon mestaruudesta.

Rauman Lukon pitkään odotetut mestaruusjuhlat ovat vasta aluillaan, mutta SM-liigan muilta seuroilta on tullut keskiviikkona vilkkaasti pelaajauutisia. KalPa saa huippuvahvistuksen hyökkääjä Tuomas Kiiskisestä. 

"Niiralan Maltsev" lempinimellä tunnettu Kiiskinen, 34, palaa KalPaan yhdeksän ulkomailla vietetyn kauden jälkeen. Sopimus on yksivuotinen. Iltalehti uutisoi jo aiemmin Kiiskisen KalPa-siirrosta. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Kiiskinen voitti ulkomaankiertueellaan muun muassa kaksi Ruotsin mestaruutta Växjön paidassa. 

– Kiiskinen on nyt kiertänyt maailmalla, nähnyt ja voittanut siellä. Hän tuo paljon johtajuutta ja karismaa, tietäen tarkalleen mitä voittaminen vaatii ja tuoden samalla valtavan määrän kokemusta meidän koppiin. Hän on monipuolinen ja arvokas pelaaja meille, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo tiedotteessa, jossa Kiiskistä luonnehditaan "yhdeksi seurahistorian kovimmista paluumuuttajista".

Pelaajauutisia myös Ässiltä ja HPK:lta

Porin Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä AlbinErikssonin kanssa. Eriksson, 20, saapuu länsirannikolle SHL:n Färjestadista. 

Isokokoinen Eriksson on Dallas Starsin 2. kierroksen NHL-varaus vuodelta 2018. Parhaalla SHL-kaudellaan 2018-2019 hän iski 16 tehopinnaa 44 ottelussa. 

HPK on puolestaan tehnyt sopimukset Arttu Pellin (2 vuotta), Artturi Toivolan (1+1 vuotta) ja Oliver Kiljusen (1 vuosi, jossa koeaika syyskuun loppuun) kanssa.

Heistä kokonein peluri on 301 liigaottelua summannut 24-vuotias Pelli, joka siirtyy Hämeenlinnaan KooKoosta. Toivola, 22, pelasi päättyneellä kaudella Pelicansissa, 23-vuotias Kiljunen Mestiksen Kiekko-Vantaassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja