Mainos

Kaksosvauvat kuolivat, kun isä unohti heidät työpäivän ajaksi kuumaan autoon – kertoo tapahtuneen olleen vahinko: "Luulin vieneeni tytöt päivähoitoon, mieleni tyhjeni täysin"

0:44

Maailmaa on järkyttänyt tapaus, jossa isä jätti yksivuotiaat kaksotytöt kuumaan autoon työpäivänsä ajaksi. Molemmat tytöt kuolivat.

Nyt isä, 39-vuotias Juan Rodriguez kertoo tapahtuneen olleen vahinko. Hän oli vienyt neljävuotiaan poikansa päivähoitoon, jonka jälkeen hän ajoi töihin sairaalaan Bronxiin, jossa hän työskentelee sosiaalityöntekijänä sotaveteraanien kanssa. ABC Newsin mukaan hän on itsekin palvellut Irakissa.

Rodriguez unohti, että tytöt olivat edelleen takapenkillä.

– Luulin vieneeni tytöt päivähoitoon ennen töitä. Mieleni tyhjeni täysin. Vauvani ovat kuolleet, tapoin lapseni, Rodriguez kertoi paikalle saapuneille viranomaisille.

Lasten äiti ei syytä miestään

Rodriguezin asianajaja kertoo miehen olevan "täysin murtunut". Rodriguez kiisti syyllisyytensä oikeudessa. Häntä syytetään taposta, heitteillejätön aiheuttamasta kuolemantuottamuksesta sekä lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta.

Rodriguezin vaimo Marissa on julkaissut lausunnon koko perheen puolesta. Hän kirjoittaa tapahtuneen olevan hänen pahin painajaisensa, mutta kertoo silti edelleen rakastavansa aviomiestään.

– Hän on hyvä ihminen ja erinomainen isä ja tiedän, että hän ei koskaan satuttaisi lapsiamme tarkoituksella. En tule koskaan pääsemään yli tästä menetyksestä ja tiedän, että hän ei koskaan tule antamaan itselleen anteeksi, Marissa Rodriguez kirjoittaa.

Parilla on kolme muutakin lasta. 

Juan Rodriguez pääsi vapaaksi takuita vastaan.

Vauvojen ruuminlämpö oli korkea

Tytöt olivat autossa Rodriguezin kahdeksan tuntia kestäneen työpäivän ajan. Hän palasi autoon neljältä iltapäivällä ja löysi tytöt, Lunan ja Phoenixin elottomona.

Rodriguez soitti hätääntyneen puhelun hätäkeskukseen. Tytöt julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla kello 16.10.

Kaksosvauvojen ruumiinlämpötila oli yli 42 astetta.

Rodriguez ei puhunut sanaakaan oikeudessa lauantai-iltana.

Asianajaja puhui hänen puolestaan ja kertoi, että isällä ei ollut pienintäkään aikomusta vahingoittaa tyttäriään tahallaan.

Asianajaja lisäsi, että nykymaailmassa on liikaa häiriötekijöitä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja