Mainos

Kaksosvauvat kuolivat, kun isä jätti heidät kuumaan autoon työvuoronsa ajaksi – näin tuttavat kuvailevat miestä

0:44
Isä jätti vuoden ikäiset kaksoset yksin kuumaan autoon – molemmat menehtyivät.

Yksivuotiaiden kaksosvauvojen isä Juan Rodriquez unohti lapsensa lukittuun autoon parkkipaikalle ja lähti tekemään kahdeksan tunnin työvuoroa paikalliseen sairaalaan.

Unohduksella oli kohtalokkaat seuraukset, sillä molemmat lapset kuolivat. Nyt perheenisää uhkaa syytteet vauvojen taposta, heitteillejätön aiheuttamasta kuolemantuottamuksesta sekä lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta.

Rodriquezin asianajaja Joey Jacksonkertoi CNN:lle, että mies on murheen murtama, poissa tolaltaan ja hänen mielenterveytensä on hyvin hauraassa tilassa.

Heitteillejätön aiheuttamasta kuolemantuottamuksesta häntä voi odottaa neljän vuoden vankeustuomio. Tapoista hän taas saattaa istua 15 vuotta.

Kaksoset Mariza ja Phoenix Rodriguez löydettiin tajuttomina auton takapenkiltä Bronxista, ja heidät julistettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla. Kuolinsyyt tullaan tutkimaan tarkasti. Viranomaisten mukaan kaksosten ollessa autossa heidän isänsä oli töissä läheisessä sairaalassa.

Tapauksia sattuu Yhdysvalloissa toistuvasti

Jacksonin mukaan miehellä ei ollut ikinä minkäänlaista aikomusta jättää lapsia yksin autoonsa. Hän viittasi muihin samankaltaisiin tapauksiin, joita valitettavasti tapahtuu useasti ympäri maata.

Miehellä ja tämän vaimolla on kolme muuta lasta.

Syyttäjä ei asianajajan mukaan väitä, että mies olisi toiminut tarkoituksella, mutta että hänen toimintansa oli vastuutonta. Puolustus pyrkii vetoamaan siihen, että kyseessä on perheenisä, jonka vangitseminen vie hänet perheeltään ja lopuiltakin lapsiltaan.

Tuomari on määrännyt Rodriguezin tarkkailuun itsemurhan varalta. Seuraava istunto asiassa on elokuun ensimmäinen päivä, jolloin päätetään, nostetaanko syytteet.

Miestä pidetty hyvänä isänä

Asianajanaja ei tunne miestä entuudestaan, mutta hänen mukaansa heidän yhteiset tuttavansa ovat kutsuneet häntä "kaikkien aikojen isäksi".

Miehen ystävä kertoi tämän työskentelevän sosiaalityöntekijänä sairaalassa. Hänen mukaansa mies on aina ollut uskomattoman hyvä isä, ja ettei perheen äiti voi uskoa mitä on tapahtunut.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja