Mainos

Kaksi poliisia ammuttiin kuoliaaksi pizzeriassa Las Vegasissa

Yhdysvalloissa Las Vegasissa kaksi poliisia ja kolme muuta henkilöä sai surmansa ammuskelutapahtumien ketjussa Las Vegasissa.

Tapahtumat saivat alkunsa eilen hieman ennen puolta kahtatoista aamupäivällä paikallista aikaa. Kaksi poliisia oli ollut lounaalla pizzeriassa, kun sisään käveli aseistettu pariskunta, joka ampui poliisit kuoliaaksi.

Poliisin mukaan vaikuttaa siltä, että syömässä olleet poliisit olivat ampujien kohde. Pariskunnan toinen osapuoli ampui toista poliisia päähän ja toinen surmasi toisen poliisin.

Silminnäkijöiden mukaan poliisit ampuneet mies ja nainen ottivat surmien jälkeen poliisien aseet ja ammukset. Ravintolasta ulos kävellessään he olivat todenneet silminnäkijöille, että ”kertokaa poliiseille, että vallankumous on alkanut”.

Ravintolasta pariskunta oli kävellyt kadun toisella puolella olevaan Wal-Martiin, jossa he ampuivat vielä yhden henkilön. Tämän jälkeen epäillyt olivat surmanneet itsensä. Poliisin mukaan ilmeisesti naisepäilty oli ampunut ensin partnerinsa ja sitten itsensä.

Surmansa saaneet poliisit olivat 42-vuotias Alyn Beck sekä 32-vuotias Igor Soldo, kertoo ABC News. Molemmat poliisit olivat perheellisiä, Beckillä oli vaimo ja kolme lasta, Soldolla puolestaan vaimo ja yksi vauvaikäinen lapsi.

Ampumisista epäillyn pariskunnan ja kolmannen uhrin henkilöllisyyttä ei ole kerrottu julkisuuteen. Poliisilla ei ole vielä tietoa ampumisten motiivista.


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.