Kaksi pikkulasta puukotettiin hengiltä Ruotsissa

Ruotsissa on paljastunut poikkeuksellisen raaka veriteko. Kaksi pikkulasta puukotettiin hengiltä eilisiltana Arbogassa Tukholman länsipuolella. Lasten 23-vuotias äiti sai puukosta hengenvaaralliset vammat.

Ruotsin poliisi on pidättänyt lasten 28-vuotiaan isän epäiltynä kahdesta murhasta ja murhayrityksestä. Pidätetty on aiemmin tuomittu kahdesta pahoinpitelystä.

Poliisin ja syyttäjän mukaan miestä vastaan on todisteita.

- Todisteet eivät ole kovin vahvoja, mutta lähipäivien tutkimukset joko lisäävät näyttöä tai vapauttavat pidätetyn epäilyistä, syyttäjä Anders Jakobsson kertoi uutistoimisto TT:lle illansuussa.

Syyttäjän mukaan pidätetty on kieltänyt puukotukset. Miehen kuulustelut siirrettiin alkavaksi vasta huomenna. Myöskään lasten äitiä ei voitu kuulustella tänään. Naisen saamat vammat ovat erittäin vaikeita ja hän on hoidettava Uppsalan yliopistollisessa sairaalassa.

Nainen oli muuttanut noin kuukausi sitten Arbogassa sijaitsevan omakotitaloon kahden pienen lapsensa ja uuden miesystävänsä kanssa. Miesystävä löysi uuden perheensä puukotettuna, kun hän palasi töistä kotiin eilisiltana. Nainen ja lapset kuljetettiin Örebron sairaalaan, jossa lapset todettiin kuolleiksi.

Aftonbladet-lehden mukaan surmatöistä epäiltynä pidätetty mies on aiemmin tuomittu kahdesta pahoinpitelystä viitisen vuotta sitten. Tuomion mukaan mies olisi mustasukkaisuuksissaan tunkeutunut entisen tyttöystävänsä asuntoon, minkä jälkeen hän oli pahoinpidellyt tämän ja huoneistossa olleen miehen.

(MTV3-STT-TT)

Lue myös:

    Uusimmat