Mainos

Kaksi pikku tyttöä kuoli perhemurhan uhreina Arizonassa – isä tiedettiin väkivaltaiseksi

Isä tappoi kaksi lastaan ja itsensä ampumalla viikonloppuna Tollesonissa, Arizonassa, Yhdysvalloissa, kertoo PeopleCrime-sivusto. Tyttöjen vanhemmat olivat eronneet ja lapset asuivat äitinsä luona. Viime viikonlopun tytöt kuitenkin viettivät isänsä kanssa.

Tyttöjen äiti Carmen Arismendez oli hankkinut lähestymiskiellon entistä miestään vastaan muutama kuukausi sitten. Lähestymiskieltoa haettiin tyttöjen isän Jerad Arismendezin  väkivaltaisuuden takia.

Phoenixin poliisi löysi miehen ja lasten ruumiit mentyään äidin pyynnöstä tarkistamaan tilanteen miehen asunnolla. Poliisin tiedotteen mukaan naapuri oli soittanut hätäkeskukseen vain hetkeä ennen äitiä ja kertonut Arismendezin luota kuuluneista laukauksista.

Paikalle tulleet poliisit löysivät isän ja 5-vuotiaan tyttären kuolleina. Nelivuotias tytär oli elossa, mutta hän menehtyi vammoihinsa sairaalassa, poliisitiedotteessa kerrotaan.

Tyttöjen aikuinen serkku Maira Garcia käynnisti rahankeräyksen hautajaiskulujen kattamiseksi GoFundMe-sivustolla. Rahaa on kertynyt yli 10 000 dollaria. Tapauksesta kertova PeopleCrime-uutissivusto ei ole tavoittanut tyttöjen sukulaisia kommentteja varten, mutta hautajaiskulukeräyksen yhteydessä serkku kuvailee tyttöjä eloisiksi ja iloisiksi lapsiksi, jotka olivat aina valmiita seikkailuun.

Audrey (5-vuotias) oli juuri aloittanut esikoulun ja Ariah (4-vuotias) odotti innoissaan pääsevänsä kouluun siskonsa perässä, kirjoittaa Garcia.

Isä tiedettiin väkivaltaiseksi

Tuomioistuimen pöytäkirjojen mukaan äiti hankki ex-miestään vastaan lähestymiskiellon kesäkuussa. Papereiden mukaan Jerad Arismendez oli väkivaltainen ja saattoi käyttäytyä pakkomielteisesti. Pöytäkirjojen mukaan hän oli ottanut vaimonsa kerran kuristusotteeseen.

– Hän asuu vain minuutin ajomatkan päässä minusta ja voi hoidella minut milloin haluaa, kirjoittaa Carmen Arismendez hakemuksessaan Republic-lehden mukaan.

Nainen kertoo edelleen, että mies saattoi soittaa hänelle 50 kertaa pivässä.

– Pelkään turvallisuuteni puolesta, kirjoitti Carmen Arismendez lähestymiskieltohakemuksessaan.

Vuonna 2006 Jared Arismendez myönsi oikeudessa syyllistyneen häiriökäyttäytymiseen. Sen sijaan vuonna 2013 pahoinpitelysyyte raukesi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.