Mainos

Äiti ampui kaksi tytärtään riidan päätteeksi Texasissa – puolusti aiemmin käsiaseita Facebookissa

NBC-uutiskanavan mukaan Yhdysvalloissa Texasissa on viikonloppuna sattunut karmea välikohtaus. 42-vuotias Christy Sheats ampui riidan päätteeksi käsiaseella kaksi tytärtään, minkä jälkeen poliisi joutui ampumaan naisen.

Nainen ei suostunut laskemaan asettaan sen jälkeen kun oli ampunut ulkona olleet 17- ja 22-vuotiaat tyttärensä. Riidan sisältöä ei ole kerrottu tarkemmin julkisuudessa. Poliisi päätyi ampumaan naisen.

Kaiken lisäksi äiti kannatti avoimesti puoliautomaattisten aseiden hallussapitoa, kertoo news.com.au-sivusto.  Viimeksi maaliskuussa hän oli postannut Facebookissa aseiden puolesta puhuvan mielipiteensä. Hän kirjoitti näin: Olisi kamalan traagista, jos mahdollisuuteni suojella itseäni ja perhettäni evättäisiin minulta. Juuri sitä demokraatit ovat ajamassa kieltämällä puoliautomaattiset aseet, Christy Sheats kirjoitti.

Poliisi kertoo NBC:n mukaan perheen asuinpaikan Fulshearin olevan rauhallinen. Alue sijaitsee Houstonista länteen. Poliisit saapuivat ampumapaikalle, koska useat henkilöt olivat soittaneet hätänumeroon. Toinen tyttäristä kuoli tapahtumapaikalle, toinen matkalla sairaalaan. 

Fort Benin sheriff Troy Nehls lisäsi Facebookiin päivityksen tapahtumasta seuraavana päivänä eli lauantaina paikallista aikaa.

– Kuten kaikki varmasti tietävät, meillä on ollut viime yönä hirvittävä välikohtaus, jossa on kuollut kaikkiaan kolme ihmistä. On tapahtunut käsittämätön tragedia, joita Yhdysvalloissa tapahtuu aivan liian usein.

The Houston Chroniclen mukaan tyttöjen isä oli tapahtumahetkellä kotona. Hän ei loukkaantunut, mutta hänet vietiin sairaalaan sokissa.

Vuonna 2015 Sheats postasi Facebookissa kuvan itsestään tyttäriensä kanssa. Hän kirjoitti: Hyvää tyttärien päivää minun kahdelle upealle, mukavalle, suloiselle, kauniille ja älykkäälle tyttärelle. Rakastan teitä molempia enemmän kuin koskaan pystytte kuvittelemaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.