Mainos

Kahta naista puukotettiin ratikkapysäkillä Helsingissä

Puukottaja ei tuntenut uhrejaan. Miestä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.

Ulkomaalaistaustainen mies on puukottanut yllättäen kahta naista raitiovaunupysäkillä Helsingin Viiskulmassa keskellä päivää. Hän löi teräaseella toista naista kaulaan ja toista vartaloon. Poliisi otti puukottajan kiinni.

Kaulaan puukotettu kolmekymppinen nainen sai hengenvaarallisia vammoja kaulalaskimon puhjettua. Sairaalaan kuljetettu uhri leikattiin, ja hänen tilansa on poliisin mukaan vakaa. Toiselle samanikäiselle naiselle tuli pintavamma, ja hän hakeutui hoitoon itse.

Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä, joiden avulla poliisi tavoitti puukottajan läheltä tekopaikkaa. Miehen aseenaan käyttämä hedelmäveitsen tyyppinen veitsi löytyi läheisen kaupan tuulikaapista.

Tutkinnanjohtajan, rikosylikomisario Juha Rautaheimon mukaan uhrit eivät tunteneet toisiaan. Myös puukottaja oli heille tuntematon, eikä heillä ollut tämän kanssa minkäänlaista kanssakäymistä ennen puukotusta.

Rautaheimon mukaan puukotuksesta epäilty on vuonna 1979 syntynyt ulkomaalaistaustainen mies. Häntä ei voitu vielä tänään kuulustella. Miestä epäillään tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.