Mainos

"Kahden perheenjäsenen katoaminen poikkeuksellista" - Missä ovat isä ja poika?

Risto ja Juha Koivula ovat olleet kateissa jo kaksi kuukautta. Isän ja pojan katoamisesta on tihkunut poliisille niukasti vihjeitä.

Kadonneet Koivulat

Isä ja poika katosivat Järvenpäässä 11. huhtikuuta. Poliisin arvion mukaan isä ja poika liikkuvat yhdessä.

14-vuotias Risto Koivula on hoikkavartaloinen, noin 180 senttiä pitkä ja käyttää mahdollisesti silmälaseja. Hänellä on tummanruskeat, normaalipituiset hiukset. 

Kadoksissa on myös Riston isä, 49-vuotias Juha Koivula.

Vihjeet kadonneista voi soittaa virka-aikana puhelinnumeroon 050 456 3471.

– Ensimmäisen katoamisuutisen jälkeen saimme muutaman vihjeen, mutta ne eivät johtaneet tutkintaa eteenpäin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Tuominen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Tuomisen mukaan kadonneiden etsintä on edennyt poliisin normaalin, taktisen tutkinnan avulla. Tarkemmista etsintäkeinoista poliisi ei kuitenkaan pysty kertomaan. 

– Tiedotusvälineiden ja sosiaalisen median hyödyntäminen auttaa yleensä vihjeiden saamisessa. Uutistarjonta on vain niin valtava ja nopeasti vaihtuva, joten yksittäinen katoamistapaus on vain hetken ihmisten mielissä, Tuominen pohtii.

Poliisi etsii Koivuloita valtakunnallisesti, mutta ei myöskään sulje pois mahdollisuutta, että isä ja poika olisivat ulkomailla.

– Tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen, että he olisivat ulkomailla. Toki ei se mahdottomuus ole, tutkinnanjohtaja sanoo.

Mikään ei myöskään viittaa tutkinnassa siihen, että Koivulat olisivat joutuneet rikoksen uhreiksi.

Tuominen pitää isän ja pojan katoamista poikkeuksellisena.

– Harvoin perheenjäsenet katoavat samaan aikaan. Nuori yleensä katoaa nuorisoporukan mukaan, aikuinen voi olla pitkäänkin yksin kateissa. Tämä on aika poikkeuksellinen tapaus, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Tuominen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.