Mainos

Poliisille tullut paljon vihjeitä kadonneesta Emilistä – Siskon suru: Odotamme sitä ratkaisevaa vinkkiä

Poliisille on sadellut vinkkejä viime viikonloppuna kadonneesta Emil Nurmesta. Toistaiseksi vihjeet eivät kuitenkaan ole johtaneet 20-vuotiaan miehen jäljille. Espoossa katuun ilmestyneet liitupiirrokset eivät liittyneet Nurmen tapaukseen.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Jorma Joki-Anttila Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo, että Espoon Kurttilassa asfalttiin mahdollisesti katoamisyönä ilmestyneet ”Emil was here”, ”Ohi on” ja ”Tj0” -liitupiirrokset eivät liity Nurmen tapaukseen millään tavalla.

Joki-Anttilan mukaan Nurmen liikkeistä on tullut paljon myös muita vihjeitä, mutta toistaiseksi ne eivät ole johtaneet nuoren miehen jäljille.

– Vihjeitä on tullut paljon ja niitä on tarkistettu, mutta olemme edelleen samassa tilanteessa kuin aiemmin. Viimeinen havainto on se Kappeli, Joki-Anttila kertoo.

Myös Nurmen omaiset odottavat kärsimättöminä tietoja nuoren miehen liikkeistä. Emilin sisko kertoo, että ratkaisevaa vinkkiä ei ole vielä tullut.

– Sitä mekin odottelemme. Poliisit yhä tutkivat valvontakameroita, mutta mitään uutta ei ole tällä hetkellä tiedossa. 

Tällä hetkellä tiedetään, että Nurmi poistui Helsingin keskustassa, Esplanadin puiston laidalla sijaitsevasta ravintola Kappelista sunnuntaina kello 1.43. Valvontakamerakuvan mukaan mies on poistunut ravintolan Havis Amandan puoleisesta ovesta yksin.

Poliisi käy parhaillaan läpi muiden lähialueella sijaitsevien valvontakameroiden tallenteita katoamisyöltä. Joki-Anttilan mukaan kuvamateriaalia on paljon, mutta toistaiseksi Nurmesta ei ole tehty uusia havaintoja.

On mahdollista, että miestä ei löydetä valvontakamerakuvista, sillä katoaminen tapahtui koulujen päättäjäisviikonloppuna ja katoamisaikaan alueella liikkui paljon ihmisiä. Kadonneen etsiminen on vaikeaa, sillä poliisilla ei ole tietoa, mihin suuntaan Nurmi on ravintolasta poistumisen jälkeen lähtenyt.

– Siihen aikaan on ollut tosi paljon ihmisiä liikenteessä. Varmoja havaintoja ei ole. Tarkastamme kuitenkin kaikki asiat, mitkä voisivat antaa viitteitä johonkin suuntaan.

Nurmella oli katoamisiltana päällään tummansininen puku, viininpunainen paita ja ruskea vyö. Miehellä on vaaleat hiukset.

Omaiset pyytävät ilmoittamaan kaikki havainnot Nurmesta Länsi-Uudenmaan poliisille.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.