Mainos

Kahden lapsen äiti pudotti yli 50 kiloa – menemättä kuntosalille

Kymmenen kuppia kahvia ja järjettömät määrät pikaruokaa vaihtuivat smoothieisiin sekä terveelliseen kotiruokaan.

Cicily Goodwin, 23, oli kerännyt 128 kiloa elopainoa syömällä roskaruokaa niin paljon kuin jaksoi useampana kertana päivässä. Runsasenergiset ateriat hän huuhtoi alas sokerisilla limonadeilla. Tavat johtivat ylipainoon sekä itsetunto-ongelmiin, jotka Cicily kuitenkin kielsi tai joista syyllisti muita.

Synnytyksen jälkeen tuore äiti kuitenkin tutkiskeli tunteitaan sekä peilikuvaansa huomaten, ettei hänen ulkonäkönsä viestinyt siitä ihmisestä, joka Cicily oikeasti koki olevansa. Elämäntavat oli aika uudistaa, ja ruokavaliosta oli järkevintä aloittaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maltti ja herkut mukana projektissa

Aiemmin Cicily kittasi kymmenisen kuppia kahvia päivässä, mutta ryhtyi herätyksensä myötä ostamaan kahvipapujen sijaan smoothie-aineksia aamujaan piristämään. Rasvaa tirisevät ruoat vaihtuivat terveellisimpiin versioihin ja annoskoot pysyivät maltillisina. Ensimmäiset 30 kiloa putosivatkin pelkällä ruokailutapojen muutoksella.

– Ymmärsin, miten ruoka voi olla sekä herkullista että terveellistä. En vetänyt asioita överiksi, enkä kiirehtinyt. Lopetin limonadien juomisen, seurasin ateriasuunnitelmaa, valitsin terveellisiä sekä helppoja reseptejä ja nautin silloin tällöin suklaasta, kertoo Cicily Daily Mail -sivustolle.

Kuntosalikorttia Cicily ei hankkinut, vaan aloitti kävelyn sekä kolmen vartin kehonpainoharjoittelun kotonaan laitettuaan lapsensa nukkumaan. Hän haluaakin muistuttaa muita äitejä, ettei painoa pudottaakseen tarvitse sitoutua levypainoja nostelemaan. Kotitreeni voi olla monelle järkevämpi tapa toteuttaa terveellistä elämäntyyliä.

Cicily painaa nyt 77 kiloa ja on kevyimmillään kymmeneen vuoteen. 

– Olen niin onnellinen voidessani olla normaalikokoinen ja voidessani tehdä normaaleja asioita. Painonpudotus oli haastavuutensa arvoista. Jos tässä kuitenkin epäonnistuisin, aloittaisin uudestaan ja tekisin taas parhaani.

***

0:56

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja