Mainos

Kahden lapsen äiti poseerasi rohkeasti uimapuvussa: "Olen kyllästynyt häpeämään"

Kahden lapsen äiti haluaa muistuttaa, että onnelliset muistot merkitsevät paljon enemmän kuin selluliitti.

Perheen kanssa tehty rantaloma muutti lähes koko elämänsä ajan omaa vartaloaan hävenneen äidin käsityksen omasta ulkonäöstään. Nyt hän kannustaa kaikkia vanhempia olemaan rohkeasti ylpeitä omasta vartalostaan ja keskittymään siihen, mikä elämässä on aidosti tärkeää.  

"Kukaan muu ei tuomitse sinua, sinä teet sen itse"

Australialaisäiti Kirsten Bosly julkaisi muutama viikko sitten Facebookissa lomakuvan, jossa hän poseeraa rannalla yhdessä 8- ja 5-vuotiaiden lastensa kanssa. Kuvatekstissä Bosly kehottaa kaikkia vanhempia poseeraamaan valokuvissa itsevarmasti, sillä jonain päivänä nämä valokuvat ovat ainoita muistoja, joita lapsilla on jäljellä vanhemmistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen tähän asti vältellyt valokuvia, sillä en pidä siitä, miltä niissä näytän. En enää! Totuus on, että olen kyllästynyt häpeämään vartaloani. Se ei ole tehnyt muuta kuin tukenut minua 41 vuotta, äiti kertoo.

Selluliittien ja muiden ”virheiden” sijaan vanhempien tulisi keskittyä valokuvissa siihen iloon ja onneen, joka tilanteessa vallitsee. Äiti kertoo vihdoin ymmärtäneensä, että ainoa este hänen onnelleen on ollut hän itse. 

– Kun katson tätä valokuvaa, näen kuinka onnellisia olemme, ja se jos mikä on mahtavaa, Bosley kertoo.

Nyt hän on päättänyt vihdoin keskittyä siihen, mikä elämässä on oikeasti tärkeää. 

– Se ei ehkä ollut imartelevin kuva minusta, mutta hymyt kasvoillamme olivat niin aitoja ja täynnä iloa, että tiesin vanginneeni jotain ainutlaatuista, Bosly kertoi Huffington Postille.

Bosly toivoo, että hänen julkaisunsa auttaisi ihmisiä pääsemään irti turhista uskomuksista ja elämään elämäänsä täysillä. 

Lähde: Huffingtonpost 

***

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.