Ohiolainen pariskunta järjesti häät – 32 vierasta sai koronavirustartunnan: "Sitä elää hetkessä ja pitää hauskaa"

Mies piti koronavirusta huijauksena ja kutsui sukulaisia juhliin – karmeat seuraukset 4:26
Mies ei uskonut koronavirukseen ja järjesti juhlat. Videolla kerrotaan, mitä sitten tapahtui.

Yhdysvaltalaispariskunta järjesti häät, joiden seurauksena 32 henkilöä sai koronavirustartunnan. Aiheesta uutisoi muun muassa NBC News

Ohiolaiset Mikayla ja Anthony Bishop järjestivät 31. lokakuuta häät, joihin osallistui 83 vierasta. Juhlien seurauksena 32 henkilöä sai koronavirustartunnan. Sairastuneiden joukossa olivat muiden muassa hääpari sekä yhteensä kolme heidän isovanhemmistaan.

Mikayla kertoo New York Postin haastattelussa, että heille on tullut päivittäin puheluita, joissa kerrotaan, että taas lisää ihmisiä on saanut tartunnan.

– Se alkaa vaatia veronsa, hän kertoo.

Maskeja ei juuri käytetty

Alun perin vieraita oli tarkoitus kutsua juhliin 200, mutta hääpari oli rajoittanut määrän 85:een. He kertoivat hankkineensa juhliin käsidesiä ja kasvomaskeja. Mikaylan mukaan valtaosa vieraista ei kuitenkaan käyttänyt maskia.

– En todellakaan uskonut, että liki puolet vieraistamme sairastuisi, hän kertoo.

– Sitä elää hetkessä ja pitää hauskaa. Ei koronavirus enää ollut mielessä.

Mikayla ja Anthony sairastuivat ollessaan häämatkalla Pohjois-Carolinassa.  Anthonylla tauti oli lievempi kuin Mikaylalla. Sairastuneet isovanhemmat päätyivät sairaalahoitoon. 

NBC Newsin mukaan Ohio on yksi niistä Yhdysvaltain osavaltioista, joissa koronavirustartuntojen määrä on noussut reippaasti viimeisen kahden viikon aikana. Osavaltiossa alkaa 19. marraskuuta ulkonaliikkumiskielto iltakymmenen ja aamuviiden välillä tartuntojen määrän suitsimiseksi. Yöllinen ulkonaliikkumiskielto päättyy 10. joulukuuta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koronaviruksesta.

Lue myös:

    Uusimmat