Kadulta löytynyt apea koiravanhus ei viitsinyt edes häntäänsä heiluttaa – pian selvisi uskomaton seikka, joka sai hännän vispaamaan

Näin rotu ja omistaja vaikuttavat koiran luonteeseen 7:29
KATSO MYÖS: Näin rotu ja omistaja vaikuttavat koiran luonteeseen

Minion-koira oli omilla teillään 12 vuotta Yhdysvalloissa. Mikrosirun ansiosta se pääsi takaisin kotiin.

Yhdysvaltain Arizonassa eläinsuojeluviranomaiset löysivät 12 vuotta kadoksissa olleen koiran ja veivät sen takaisin perheensä luo. Tapauksesta kertoo uutissivusto UPI.

Eläinsuojelutahon Facebook-sivulla kerrotaan, että hiljattain eräs heidän työntekijöistään otti kiinni vanhan koiran, joka vaikutti hieman ujolta ja surulliselta. Se ei heiluttanut ikinä häntäänsä.

Mikrosirun ansiosta yhteys omistajaan

Työntekijä skannasi koiran mikrosirun, soitti yhteystietoihin merkittyyn numeroon ja jätti viestin vastaajaan.

Joitain tunteja myöhemmin omistaja soitti takaisin ja kertoi, että koiran nimi oli Minion ja että se oli ollut kadoksissa 12 vuotta.

– Minionin omistaja ei ollut uskoa tätä. Hän sanoi, että huoltotyöntekijä jätti pihan takaportin auki vuonna 2011 eivätkä he sen koommin nähneet Minionia, julkaisussa kerrotaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kenttätyöntekijämme vei 15-vuotiaan Minionin autolla takaisin kotiin.

Koira ilahtui kotiinpaluusta

Ennen koiran päästämistä omistajan luo työntekijä varoitti, että Minion oli nyt vanha eikä kovin nopea liikkeissään. Kuitenkin heti kennelin avautuessa ja koiran nähdessä perheensä se alkoi heiluttaa häntäänsä ja oli selvästi innoissaan siitä, että pääsi jälleen näiden luo.

– He veivät Minionin sisään ja se lähes juoksi muiden koirien ympärillä häntäänsä heiluttaen. Se oli viimein tullut kotiin, julkaisussa kerrotaan.

Eläinsuojeluviranomaisten mukaan ei tiedetä, missä Minion oli kaikki nuo vuodet ollut. Joka tapauksessa tämä tapaus korostaa mikrosirun ja siihen yhdistettyjen yhteystietojen tärkeyttä, päivityksessä todetaan.

Katso myös video: Koiran erikoinen tapa paeta kotoa tallentui valvontakameralle

Koiran erikoinen tapa paeta kotoa tallentui valvontakameralle 0:15
Pariskunta ihmetteli, kuinka heidän koiransa oli päässyt lukitun kodin etupihalle jolkottelemaan, mutta yllättävä vastaus löytyi valvontakameran nauhalta.

Lue myös:

    Uusimmat