Mainos

Kadonnutta lasta etsittiin sadan poliisin voimin Yhdysvalloissa – lähisukulainen pelkää viisivuotiaan joutuneen väkivallan uhriksi

1:21

Viranomaiset ovat etsineet 5-vuotiasta poikaa Yhdysvalloissa sen jälkeen, kun tämä ilmoitettiin kadonneeksi viikonloppuna. Katoamisen jälkeen perheen lähisukulainen toi huolensa julkisuuteen: hän epäilee pojan joutuneen väkivallan uhriksi.

Perheen lähisukulainen kertoi ABC Newsille työskennelleensä riskiryhmään kuuluvien nuorten parissa. Siksi hän huolestui, kun viisivuotiaan pojan kasvoissa ja vartalossa oli mustelmia.

Nainen oli nähnyt pojan mustelmat valokuvassa viime toukokuussa. Hän oli jo silloin ilmoittanut näkemästään Kansasin lastensuojelupalveluihin.

Lähisukulaisen huoli kasvoi entisestään, kun tämä oli tavannut viisivuotiaan pojan ja hänen isänsä New Mexicossa viime marraskuussa. Silloin pojan kehossa oli lisää mustelmia. Myös tuolloin nainen ilmoitti tapauksesta viranomaisille.

Lähisukulainen uskoo isän olevan syytön

Vakavista väittämistään huolimatta perheen lähisukulainen ei usko isän satuttaneen poikaansa. Tämä oli vakuuttanut ABC Newsille, että isä rakasti lastaan erittäin paljon. Hänen tietojensa mukaan isä oli myös työmatkalla toisessa osavaltiossa katoamisen aikaan.

Poliisin mukaan pojan äitipuoli oli nähnyt lapsen viimeiseksi ennen tämän katoamista. Äitipuolen mukaan viisivuotias oli ollut makuuhuoneessaan, kun äitipuoli oli käynyt suihkussa ja mennyt nukkumaan.

Poliisi vahvisti medialle olleensa aikaisemminkin tekemisissä perheen kanssa, mutta ei kerro vierailun syytä.

Perheen kadonnutta poikaa on etsitty katoamisen jälkeen perheen kotoa ja lähimaastosta sadan poliisin, hevosten, koirien ja drone-lennokin avulla. Laajoista etsinnöistä huolimatta pojasta ei ole tehty havaintoakaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.