Mainos

Kadonneen Emilin sisko kertoo: Viimeinen viesti oli osoitettu ystävälle

Kadonneen Emil Nurmen läheiset ovat saaneet uutta tietoa nuorukaisen liikkeistä katoamisalueella Helsingin ydinkeskustasta.

Nurmen sisko kertoo, että ravintola Kappelin valvontakameratallenteiden mukaan 20-vuotias Nurmi on poistunut ravintola Kappelin Havis Amandan puoleisesta ulko-ovesta kello 01.43.

– Katsoimme tallenteet läpi ystävän kanssa ja Emilin tunnisti kuvista helposti vaaleiden hiusten ja viininpunaisen paidan ansiosta, sisko kertoo MTV Uutisille.

Myös poliisi on ehtinyt katsoa samat valvontakameratallenteet ja vahvistaa siskon tiedot niiden sisällöstä.

– Kuvien perusteella hän on poistunut ravintolasta yksin. Sitä on tietysti mahdoton sanoa, onko joku seurannut perästä, sanoo rikoskomisario Lauri Hakkala Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Koska Nurmen poistumispaikka ja -aika ovat nyt tarkentuneet, sisko toivoo, että alueella liikkuneet kaivelisivat muistiaan vieläkin tarkemmin.

– Erityisesti taksinkuljettajat voisivat muistella, onko hän noussut tuolloin kyytiin. Emil saattoi voida helposti pahoin illanvieton jälkeen ja hän käytti siksi taksia bussia mieluummin, sisko kertoo.

Hakkala muistuttaa, että lauantain ja sunnuntain välinen yö oli takseille vilkasta aikaa, sillä monet viettivät tuolloin valmistujaisjuhlia. Siten taksin saaminen on voinut olla vaikeaa.

– Sen sijaan olemme olleet yhteydessä sellaisen taksinkuljettajan kanssa, joka kuljetti kadonneen kotoaan ravintolaan. Sitä kautta olemme saaneet jotain selvitystä illan olosuhteista, mutta se ei ole auttanut löytämisessä eteenpäin, Hakkala sanoo.

Nurmen piti olla Upinniemessä eilen

Siskon mukaan Emilin kännykkä on ollut kiinni koko sen ajan, kun häntä on etsitty. Viimeinen siskon tiedossa oleva Whatsapp-viesti puhelimesta on lähtenyt katoamisyönä kello 00.43. Viestin sisältö ei anna mitään vihjeitä myöhemmän yön tapahtumista, sillä viestissä Nurmi pyysi ystäväänsä pelaamaan sulkapalloa.    

Isosiskon mukaan Nurmella ei ollut mitään tiedossa olevaa syytä tai halua kadota. Hän suunnitteli tulevaisuuttaan ja armeijaakin oli jäljellä vain kymmenen päivää.

– Hänen olisi pitänyt olla Upinniemessä eilen kello 21.30 mennessä, sisko kertoo.

Sisko ja Nurmen muut läheiset ovat etsineet nuorukaista omatoimisesti hyvin laajalta alueelta. Etsintöjä tehtiin eilen aamusta lähtien Kappelin lähirannoilta aina Espoon Kauklahteen asti.

Porukka on toimittanut kartan etsintäalueista Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle, joka tekee nuorukaisen katoamiseen liittyen tiivistä tutkintaa.

Kaikki havainnot Nurmen katomiseen liittyen tuleekin toimittaa poliisille sähköpostiosoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi .

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.