Emil, 20, katosi päättäjäisviikonloppuna – omaiset toivovat epätoivoisesti havaintoja

Poliisi ja huolestuneet omaiset etsivät viikonloppuna Helsingissä kadonnutta Emil Nurmea. Viimeinen havainto 20-vuotiaasta nuorukaisesta on tehty Esplanadin puistossa sijaitsevasta ravintola Kappelista lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Länsi-Uudenmaan poliisista vahvistetaan MTV Uutisille, että Emil Nurmi -nimisestä miehestä on tehty katoamisilmoitus tänään aamupäivällä.

Nurmen isosiskon mukaan nuorukainen oli viettämässä iltaa ystäviensä kanssa. Hänet on nähty viimeksi aamuyöllä kello yhden ja kahden välisenä aikana ravintola Kappelissa Helsingissä, kun kaveriporukka oli ilmeisesti lähdössä ravintolasta.

– En usko, että tässä kukaan on hukannut toista. Oletettavasti toiset ovat menneet ulos odottamaan ja sitten hän ei olekaan tullut perässä, sisko kertoo MTV Uutisille.

Katoamishetkellä Nurmella oli päällään tummansininen puku, viininpunainen paita ja ruskea vyö.

Siskon mukaan veljen katoaminen huomattiin eilisiltana, kun kaverit eivät saaneet nuorukaista puhelimitse kiinni. 

Nurmen perhe ja ystävät ovat etsineet Nurmea yhdessä pitkin Helsingin keskustaa ja rantoja aina Espooseen asti. Etsintöihin on osallistunut yli siskon mukaan 50 ihmistä.

– Olemme haravoineet niitä alueita, joissa uskomme, että hän voisi olla. Mutta mitään tietoa emme ole hänestä saaneet.

Siskon mukaan katoaminen ilmoittamatta ei ole lainkaan veljen tapaista.

– Hän ja hänen kaveripiirinsä ovat iloisia ja tunnollisia. Ei häneltä voisi odottaa tälläistä. 

Nurmi suorittaa parhaillaan varusmiespalvelustaan. Omaiset pyytävät ilmoittamaan kaikki havainnot Nurmesta Länsi-Uudenmaan poliisille.

Lue myös:

    Uusimmat