Mainos

Kaarinan hallipalon jälkisammutus käynnissä

Teollisuushallin palo levitti illan ja alkuyön aikna sankkaa savua Kaarinan kaupunkiin ja lähialueille Varsinais-Suomessa.

Viranomaiset antoivatt savun vuoksi hätätiedotteen Kuhilaspellon, Kesämäen, Soukkion ja Hulkkion alueille. Viranomaisten mukaan savunmuodostus ei enää ole voimakasta.

Palokunta sai hälytyksen hieman ennen iltayhdeksää. Kukaan ei tiettävästi loukkaantunut palossa, mutta palomiehet joutuivat evakuoimaan liian lähelle uskaltautunutta yleisöä. Palopaikka sijaitsee lähellä Kaarinan keskustaa.

Palossa tuhoutuneessa teollisuushallissa oli ainakin puutarhayritys. Jälkisammutustyöt palopaikalla jatkuvat.

Väärä hätätiedote ruutuihin

Tv-ruudussa näkyi iltakymmenen jälkeen vanha hätätiedote Hangon heinäkuisesta tulipalosta. Väärä tiedote pyöri hetken aikaa Ylen, MTV3:n ja Nelosen katsojille koko Suomessa. Yleisradion kytkentäkeskuksesta kerrotaan, että kyse on inhimillisestä virheestä.

Kanavien ylälaidassa rullasi tiedote Hangon venehallipalosta heinäkuun lopulta. Virhe korjattiin, ja hätätiedote vaihtui koskemaan kasvihuonepaloa Kaarinassa.

Virhe sattui, kun hätätiedotteeksi oli ladattu vahingossa vanha ilmoitus. Ylen kytkentäkeskuksesta kerrottaan, että väärästä hätätiedotteesta ei lähetetty korjausta, sillä paikkaansa pitävä tiedote korjattiin heti väärän tilalle.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.