Käärijä ja Erika Vikman ovat ystävystyneet uuden kappaleensa myötä: "Vierelläsi on helppo olla"

Näin yhteisbiisin tehneet ja ystävystyneet Käärijä ja Erika Vikman kuvailevat toisiaan 4:11
Katso videolta, miksi Erika Vikmania jännitti todella paljon päästää Maria Veitola kotiinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, ja mitä vinkkejä Käärijä antaa UMK-voittajalle.

Artistit Käärijä ja Erika Vikman julkaisivat äskettäin yhteiskappaleen Ruoska. He kuvailivat MTV Uutisille toisiaan kauniin sanoin. 

Käärijä  ja Erika Vikman  esittivät ensi kertaa uuden kappaleensa Ruoskan Uuden Musiikin Kilpailun kenraaliharjoituksissa 10. helmikuuta, ja esitys nähdään myös illan finaalilähetyksessä klo 21 alkaen. 

Ruoska-biisin syvin sanoma muodostuu Käärijälle siitä, kun arki antaa artistille välillä runtua.

– Viime vuonna koin paljon kaikenlaista. Jotenkin myös samalla, kun tuli turpiin, niin sitä halusi lisää ja jatkaa eteenpäin. Ei haitannut, vaikka niin sanotusti kumit olisivat tyhjinä. Silloin, kun mennään, niin mennään, ja jollain tapaa nauttii niistä huonoistakin hetkistä, Käärijä kertoi MTV Uutisille UMK-kenraaliharjoituksen jälkeen. 

Vikmanille kappale kuvaa elämää. 

– Se satuttaa meitä ja tekee meidät hulluiksi ja samalla saa meidät janoamaan itseään. Kyllähän elämä osaa välillä sattua isostikin, Vikman kertoi. 

Kaksikon kappale esitettiin Levyraadin jaksossa, joka on esikatselussa MTV Katsomossa. Jaksossa kappaleita arvioivat myös presidenttiehdokkaat Alexander Stubb  ja Pekka Haavisto. Stubb antoi kappaleelle kahdeksan pistettä, koska ei omien sanojensa mukaan voinut antaa kymmentä. Tämä sen takia, että kotona tulisi sanomista, jos hän olisi antanut ruoskasta ja kivulla kiihottamisesta kertovalle kappaleelle täydet pisteet. 

– Kuulostaa peitetarinalta, Vikman esitti oman arvionsa Stubbin pisteistä. 

Artistit intoutuivat myös kuvailemaan toisiaan ihmisinä MTV Uutisille. 

– Käärijä on todella auki oleva, hulvaton, vilpitön, viehättävä ihminen. Nyt en tarkoita ulkonäköä, vaikka sekin on viehättävä, vaan se, mitä sisälläsi on. Olet todella ainutlaatuinen verrattuna siihen, mitä Suomen musiikkikentällä on nähty aikoihin. Olen hullaantunut Käärijän energiasta ja päässyt siihen imuun mukaan sekä saanut inspiraatiota, mutta myös todella ihanan ystävän, Vikman kertoi. 

– Ihanasti sanottu! Minäkin sain sinusta ystävän. Erika on todella hassu ja helposti lähestyttävä persoona. Sinun vierelläsi on helppo olla. Ei tarvitse olla mitään peitteitä, eikä tarvitse esittää mitään. Olet todella rohkea. Olet yksi rohkeimpia artisteja, Käärijä kertoi.

Katso videolta, miksi Erika Vikmania jännitti todella paljon päästää Maria Veitola kotiinsa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, ja mitä vinkkejä Käärijä antaa UMK-voittajalle. 

Lue myös:

    Uusimmat