Mainos

Kaappari vapautti panttivankinsa Kreikassa

Kreikassa kaapatun linja-auton useimmat matkustajat on vapautettu. Autoon jäivät albanialaisen kaapparin lisäksi kaksi kuljettajaa ja neljä matkustajaa. Kaappari haluaa bussin ajavan Albanian rajalle.

Paikallisbussi kaapattiin lähellä Thessalonikin kaupunkia. Käsikranaatilla varustautunut mies kaappasi linja-auton ja sen 50 matkustajaa
Kaappari uhkasi tappaa matkustajat, mikäli viranomaiset sekaantuisivat asiaan.

Mies vaatii kahta automaattiasetta ja lunnasrahoja 250 miljoonaa drakmaa eli noin 4,5 miljoonaa markkaa.

Kaappari sanoi teollaan protestoivansa Kreikan poliisin kovia otteita vastaan. Kreikka aloitti tässä kuussa maanlaajuisen poliisioperaation tuhansien laittomien albaanisiirtolaisten karkottamiseksi. Laittomia albaanisiirtolaisia on syytetty Kreikan kasvavasta rikollisuudesta.

Kaappaus on jo toinen kahden kuukauden aikana sattunut albanialaisen tekemä bussikaappaus Kreikassa. Kreikkalaiset olivat toukokuussa raivoissaan, kun albaanimies pakotti linja-auton ja sen yhdeksän panttivangiksi otettua matkustajaa rajan yli Albaniaan, missä maan erityispoliisi valtasi bussin. Kaappari ja yksi kreikkalainen matkustaja menehtyivät ja yksi matkustaja loukkaantui hyökkäyksessä.
(MTV3-STT-REUTERS)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.