Kaapo Kakon lahjakkuus jaksaa yhä hämmästyttää NHL:ssä – "New York tulee rakastumaan häneen"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
Videolla Kaapo Kakon mietteitä ennen pian alkavaa NHL-kautta.

Kaapo Kakko valmistautuu parhaillaan uransa ensimmäiseen NHL-kauteen. Vaikka nuori suomalaistähti ei ole pelannut vielä yhtäkään virallista ottelua NHL:ssä, on hän tehnyt jo suorituksillaan suuren vaikutuksen.

Kaapo Kakko on kiistatta yksi tämän kauden mielenkiintoisimpia ja seuratuimpia pelaajia NHL:ssä. Toisena kesän NHL-draftissa varattu suomalainen on esiintynyt harjoitusotteluissa pirteästi, ja moni odottaakin Kakon nousevan heti tähdeksi New York Rangersin riveissä.

– Tämä poika on erityinen, erityinen pelaaja. Uskon, että hän pelaa 15 vuoden mittaisen uran tässä liigassa ja New York tulee rakastumaan häneen, MSG Networkin analyytikko Joe Micheletti kommentoi New York Postin mukaan.

Nuoresta iästään huolimatta Kakko on jo todistanut pärjäävänsä miesten peleissä jopa aivan maailman huippuja vastaan. Jo kevään MM-kisoissa upeasti NHL-tähtiä vastaan pelanneen Kakon pelillinen kypsyys herättääkin usein ihmetystä kiekkoihmisissä.

– En voi uskoa, että hän on 18. Kun katsot häntä jäällä, hän on kuin tähtipelaaja, joka on pelannut seitsemän vuotta NHL:ssä. Tapa, jolla hän pelaa ja käyttäytyy, osoittaa hänen kypsyytensä. Hän on matkalla tähdeksi ja voi olla tähti tänä vuonna, Micheletti jatkaa Kakon hehkuttamista.

New York Rangersin NHL-kausi käynnistyy 3. lokakuuta, kun se kohtaa Winnipeg Jetsin. Sitä ennen Rangers pelaa vielä yhden harjoitusottelun.

Lue myös:

    Uusimmat