Mainos

Jyväskylän laukkumurha tapahtui epäiltyjen asunnossa

Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tänään 39-vuotiaan jyväskyläläisen naisen epäiltynä osallisuudesta Jyväskylän laukkumurhaan. Poliisi kertoo, että nainen pidätettiin ns. ’syytä epäillä’ -perusteella osallisuudesta murhaan.

Nainen on tapauksesta jo aiemmin vangitun miehen aviopuoliso. 37-vuotias mies vangittiin keskiviikkona todennäköisin syin murhaan.

Poliisi vangitsi tänään todennäköisin syin murhaan epäiltynä myös jyväskyläläisen 19-vuotiaan miehen.

Surmatyö on tapahtunut 5.-6.1.2011 välisenä yönä vangitun pariskunnan Jyväskylän Pupuhuhdantiellä sijaitsevassa kerrostaloasunnossa, mistä isokokoiseen urheilukassiin pakattu ruumis on sen jälkeen kuljetettu löytöpaikalle. Ohikulkija löysi kassin lauantaina iltapäivällä.

Kuulusteluja jatketaan viikonloppuna

Poliisi jatkaa kuulusteluja viikonlopun yli. Niiden myötä saadaan todennäköisesti tarkempaa selvitystä muiden surmatyöhön mahdollisesti liittyvien henkilöiden osuudesta.

Poliisi kertoo, että vasta kun kaikkien asianosaisten henkilöllisyys on varmistunut ja heidät on tavoitettu kuulusteluihin, on mahdollista antaa yksityiskohtaisempaa tietoa rikoksesta ja esittää arvioita siihen johtaneista syistä. Tässä vaiheessa vaikuttaa kuitenkin ilmeiseltä että kaikki asianosaiset ovat olleet toisilleen entuudestaan tuttuja.

Ensimmäisiä tuloksia rikosteknisistä tutkimuksista alkaa valmistua vasta ensi viikolla, joten poliisi ei anna viikonlopun aikana tutkinnan edistymisestä uusia tiedotteita.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.