Jyrki69 rokkaa ja parantaa maailmaa

Jyrki69 rokkaa ja parantaa maailmaa, mutta kumpi onkaan miehelle tärkeämpää?

Pori Jazzien yhteydessä pidetyn Suomi Areenan keskustelutilaisuudessa torstaina vieraillut Jyrki69 haluaa tehdä rokkaamisen ohella myös hyvää.

– Osallistuin äsken keskusteluun, jossa puhuimme suomalaisten auttamisen halusta yhdessä presidentti Tarja Halosen sekä useiden ministerien kanssa. Itse Unicefin hyvän tahdon lähettiläänä tiedän asiasta sen minkä tiedän. Tämä oli oikein nasta keikka, Jyrki kertoi MTV:n Viihdeuutisille.

– Voihan sitä nyt tehdä muutakin, kuin vain rundata rokkibändin matkassa ja maata jossain tajuttomana. Toki tuossakin asiassa täytyy pitää huolta siitä, ettei homma mene mauttomaksi: Olen yrittänyt välttää sitä, että puhuisin joka tuutissa samoista asioista ja että musta muodostuisi tylsä tyyppi. Ehkä pitäisikin tänään sekoilla täällä jotenkin, että homma kompensoituisi, Jyrki virnistää.

Pori Jazzeilla kuultiin torstaina myös toista maailmantähteä, jolle vähempiosaisten asiat ovat tärkeitä. Illan pääesiintyjänä Kirjurinluodolla musisoinut Bob Geldof on tunnettu Afrikan köyhien ja nälkää näkevien puolesta taistelijana. Siinä missä Geldof on saanut huomiota hyväntekeväisyydellään, on miehen musiikillinen tuotanto jäänyt nykyisin vähemmälle huomiolle.

– Olen kerran tavannut hänet Cannesissa. Tykkään hänen työstään, mutta tahdoin tutustua myös musiikkiin. Niinpä kuuntelin tänne tullessani autossa Bob Geldof -boksia.

– Voihan olla, että mustakin tulee aikanaan vähän kuin Geldof – että kukaan ei muista 69 Eyesin musiikkia vaan ainoastaan hyväntekeväisyyden. Mutta siihen on vielä matkaa, mies tuumii.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat