Mainos

Jyriltä upea tempaus sairaiden lasten hyväksi – vei 1 200 eurolla leluja Helsingin lastensairaalaan

Helsinkiläinen Jyri Karvanen pääsi tänään kirjoittamaan Facebookiin kokeneensa parhaan päivän pitkään aikaan. Hän pääsi nimittäin viemään Helsingin lastensairaalalle leluja yli 1 200 euron arvosta.

Rahat ovat peräisin lahjoituksista, jotka Karvanen keräsi Twitch-suoratoistopalvelussa pelaamallaan tuntien videopeliputkella. Twitch-palvelussa videopelien pelaajat voivat lähettää reaaliaikaista videokuvaa katsojilleen ja keskustella toistensa kanssa.

Karvanen oli pohtinut sopivaa lahjoituskohdetta jonkin aikaa ja päätynyt lopulta Helsingin lastensairaalaan.

– Siellä totesivat, että tottakai näin saa tehdä, MTV Uutisten tavoittama Karvanen kertoo.

Leluja potilaille laajalla skaalalla

Karvanen kertoo, että halusi mieluummin viedä sairaalaan jotakin konkreettista, ei laittaa rahoja vain jollekin tilille. Näin hän pääsi myös itse vaikuttamaan siihen, mitä rahoilla tehdään sairaalassa olevien lasten hyväksi.

– Toivoin sairaalasta tietoa siitä, mitä lapset toivovat. Tavaroita on vauvasta 15-vuotiaille, laajalla skaalalla tytöille ja pojille, hän kertoo.

Koko toivelista saatiin rahoilla hankittua, ja vähän enemmänkin. Paketeissa on muun muassa helistimiä vauvoille, konsolipelejä ja -ohjaimia, elokuvia, Frozen- ja Barbi-leluja sekä Brion junasetti. Mukaan tarttui myös minigolfsetti sekä lasten leikkitelttoja.

Itse lapsille hän ei leluja päässyt antamaan, vaan ensi viikolla hoitajat katsovat lelut läpi ja vievät ne eri osastoille lasten iloksi.

Facebook-päivityksessä Karvanen kuvaili tunnetta leluja viedessä uskomattomaksi.

– 110 prosenttisesti positiivinen kokemus. Lapsille saatu lelut, hyvää on tehty, hän kommentoi MTV Uutisille.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.