JYPin valmennusryhmä vaihtuu ensi kaudeksi – "Haluamme panostaa urheilulliseen menestykseen"

Maalikooste: KalPa - JYP 4:02
JYP päätti kautensa voitokkaasti KalPan vieraana.

SM-liigassa pelaava JYP tiedotti torstaina, ettei tällä kaudella joukkuetta luotsannut valmennusryhmä jatka seuran palveluksessa ensi kaudella.

Päävalmentajana toimineen Jukka Ahvenjärven ja hänen valmennusryhmäänsä kuuluneiden Juha Juujärven, Marko Tuomaisen sekä Jarkko Hyytiän sopimusoptiota ei käytetty.

– Keskustelujen jälkeen päädyimme tähän ratkaisuun. Haluamme kiittää valmennusryhmää tehdystä työstä ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen toteaa seuran tiedotteessa.

JYP on rämpinyt kahden viime kauden ajan SM-liigan pohjamudissa. Viime kaudella runkosarjan jumboksi jäänyt joukkue paransi tällä kaudella sijoitustaan vain kahdella pykälällä.

Jyväskyläläisseura pyrkii nyt voimakkaammin takaisin kohti kärkisijoja.

– Haluamme panostaa urheilulliseen menestykseen. Meillä on vahva tavoite ja usko, että JYP on ensi kaudella todella kilpailukykyinen joukkue, toimitusjohtaja Risto Korpela painottaa.

Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona, että Tapparan urheilujohtajan pestin jättänyt Jukka Rautakorpi hyppää ensi kaudella JYPin päävalmentajaksi. JYP kertoo tiedotteessaan, että pelaaja- ja valmentajauutisia sopii odottaa piakkoin.

Lue myös:

    Uusimmat