JYP-pomo lähtee seurasta!

SM-liigaseura JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen on irtisanoutunut tehtävästään.

JYP kertoo asiasta verkkosivuillaan. Viitanen toimi tehtävässä vuodesta 2019 lähtien. JYP etsii tällä hetkellä uutta urheilujohtajaa. Viitanen jatkaa tehtävässä siihen asti, kunnes seuraaja on löytynyt.

Viitanen toimi tehtävässään viiden kauden ajan. JYP oli kaudella 2019–2020 matkalla pudotuspelien 1. kierrokselle, mutta koronavirus keskeytti sesongin. Neljän muun kauden aikana JYP ei päässyt pudotuspeleihin kertaakaan. 

– Olen äärimmäisen pettynyt liigajoukkueen urheilulliseen tulokseen menneiden kausien aikana. Seurassamme on tapahtumassa taustalla myös erittäin paljon hyviä asioita ja toivottavasti niiden tulokset näkyvät lähitulevaisuudessa liigajoukkueemme menestymisessä. Koen, että JYP tarvitsee tässä hetkessä uuden ihmisen urheilutoimenjohtajaksi, joka tuo mukanaan uuttaa energiaa ja näkökulmia urheilullisen menestymisen palauttamiseksi takaisin liigajoukkueeseemme, Viitanen sanoo seuran tiedotteessa.

JYP sijoittui tällä kaudella SM-liigan runkosarjassa sijalle 13. Seuran 100-vuotisjuhlakausi oli tuloksellisesti valtava pettymys ja piti sisällään kohahduttavia käänteitä.

Lokakuussa hyökkääjä Severi Lahtinen sai kahden vuoden vankeustuomion raiskauksesta. Lahtisen pelaajasopimus purettiin, hän on valittanut tuomiostaan hovioikeuteen.

Joukkue antoi joulukuussa potkut päävalmentaja Jukka Rautakorvelle ja apuvalmentaja Ville Niemiselle. Potkujen perusteista käytiin julkinen, paikoitellen hämmentäväkin näytelmä.

Myöhemmin keväällä tähtipelaaja Sami Niku hyppäsi Ilveksen leiriin loppukauden ajaksi. 

Lue myös:

    Uusimmat