Mainos

Arvostettu mestaripomo Jukka Holtari jättää JYPin – "Ei liity dramatiikkaa"

6:03
Videolla Tulosruudun kuvaa tiistain SM-liigakierroksesta.

Jääkiekon SM-liigaseura JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä ura jyväskyläläisseurassa päättyy tähän kauteen, JYP kertoo tiedotteessaan.

Laajaa arvostusta kiekkopiireissä nauttiva Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta. JYP on voittanut Holtarin vuosina Suomen mestaruuden 2012 ja neljä pronssia. JYPillä on myös kaksi runkosarjan ykköstilaa.

JYP on saavuttanut Holtarin aikakaudella menestystä myös laajemmin Euroopassa: vuonna 2013 JYP voitti European Trophyn ja 2018 Champions Hockey Leaguen.

– Olen ollut onnekas, kun olen saanut työskennellä yhdessä Suomen menestyneimmissä kiekko-organisaatioissa. JYP on kuulunut Liigassa koko tuon ajan viiden parhaan joukkueen joukkoon ja sinne tähtäämme nytkin, Holtari sanoo.

JYP kertoo tiedotteessaan, että Holtarin sopimuksen päättymiseen "ei liity dramatiikkaa, vaan jatkosopimuksen mahdollisuutta tunnusteltiin puolin ja toisin".

– Tässä kohdassa me vaan elimme päätöksenteon aikatauluissa eri rytmissä. Oma tulevaisuuteni tämän kauden jälkeen on auki. Alan töitä haen, Holtari kommentoi.

Jukka Seppänen suitsuttaa

JYPin puheenjohtaja Jukka Seppänen kiittelee Holtarin ammattitaitoa ja seuran eteen tehtyä työtä.

– Jukka Holtarin panos JYPin urheilumenestykseen on ollut iso. Seura on siitä kiitollinen hänelle ja täytettäväksi jäävät isot saappaat. Yhteinen tavoitteemme on tehdä tästä viimeisestäkin yhteistyön kaudestamme hyvä urheilutulos, vaikka alku on ollut vaikea.

– JYP elää nyt muutosvaihetta. Alamme kartoittaa ehdokkaita urheilutoiminnan johtoomme. Talvi ja kevät mennään vielä kuitenkin vahvasti nykykokoonpanolla, Seppänen kertoo.

Myös Stanley Cupin vuonna 2011 Boston Bruinsin Euroopan kykyjenetsinnän päällikkönä voittaneelle Holtarille on juuri myönnetty ansioistaan Suomen jääkiekkoliiton kultainen ansiomerkki.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja