Juotko liian vähän vettä? Näillä keinoilla kumoat lisää lasillisia

Vettä tulisi juoda pari litraa päivässä, mutta monesti määrä voi jäädä paljon alhaisemmaksi. Lue, miten pidät nestetasapainosi kunnossa!

Kuinka paljon sinä juot vettä? Onko vesipullo aina mukana? Lue vinkit, joiden avulla varmistat, että kehosi saa tarvitsemansa määrä nesteitä!

Lisää oma makusi

Veden juominen voi käydä tylsäksi, mutta piristä sen makua vaikkapa vesimelonin paloilla, mintulla tai appelsiiniviipaleilla. Jotta maku erottuu paremmin, anna maustetun veden olla jääkaapissa muutaman tunnin.

Syö tulista

Kun lisäät vaikkapa chiliä lautasellesi, kurotat kohti vesilasia alta aikayksikön – ja monta kertaa. Lisäksi tutkimukset osoittavat, että chili antaa kunnon sysäyksen aineenvaihdunnallesi.

Pidä vesi lähellä

Jos olet jumissa työpöytäsi äärellä koko päivän, et ehkä lähde vedenhakureissulle kovinkaan usein. Pidä siis aina vesipulloa pöydälläsi tai reissussa mukanasi.

Mieti lompakkoasi

Tee itsellesi lupaus ja tilaa ravintoloissa vain vettä. Niin säästät sekä kaloreissa että käteisessä.

Syö vetesi

Voit nesteyttää kehoasi myös syömällä vesipitoisia ruokia, kuten kurkkua, meloneita, selleriä tai vaikkapa liemipohjaista keittoa.

Pidä sitä alkupalana

Veden juominen ennen ateriaa auttaa pudottamaan painoa, kertoi Obesity-lehdessä julkaistu tutkimus vuonna 2010. Tämä voi toimia motivaationa juoda enemmän vettä.

Juo myös baarissa

Tiedät varmaan, että iltarientojen aikana joka toisen lasin tulisi olla vettä. Mutta ota tavaksi myös juoda vesilasillinen kotona ennen nukkumaanmenoa. Pysyt nesteytettynä eikä seuraavan päivän krapula ole niin paha.


(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja