Mainos

Jungner saa kannatusta SDP:n kenttäväeltä

Mikael Jungner saa kannatusta puoluesihteeriksi. MTV:n uutisten SDP:n kenttäväelle huhtikuussa tehdyn kyselyn mukaan Jungner keräsi puoluesihteeriäänistä 17 prosenttia.

Halutuin puoluesihteerin paikalle kenttäväen mielestä on SDP:n entinen kansanedustaja, ministeri ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman (26%). Toiseksi Jungnerin edelle kiri SAK:n EU-asiantuntija Reijo Paananen vain prosenttiyksikön erolla (18%).

Puoluesihteeriehdokkaaksi on toistaiseksi ilmoittautunut Paananen.

Heinäluoma kiillotti puolueen imagoa

Kenttäväen mielestä SDP on onnistunut melko hyvin puolueen harjoittamassa oppositiopolitiikassa. Vain kahden prosentin mukaan puolue on onnistunut melko huonosti.

Myös Jutta Urpilaisen arvioidaan onnistuneen melko hyvin puolueen puheenjohtajana. Hänen onnistumistaan 24 prosenttia vastaajista arvioi erittäin hyväksi.

Eero Heinäluoman valinta eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi on kenttäväen mukaan tehnyt pelkää hyvää puolueelle. Lähes 70 prosentin mukaan Heinäluoman valinta on vaikuttanut erittäin myönteisesti puolueen imagoon, melko myönteiseksi sen arvioi 28 prosenttia. Vain kaksi prosenttia vastaajista arvioi vaikutuksen olleen melko kielteinen.

MTV:n uutisen SDP:n kenttäväelle huhtikuussa tehtyyn kyselyyn vastasi 128 henkilöä. Vastausprosentti oli 76.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.