Mainos

Juna- ja lentoliikenne aikatauluissaan

Juna- ja lentoliikenne sujuivat tänään aikataulujen mukaisesti eilisten myöhästelyjen jälkeen. Osa eilisiltana lähteneistä yöjunista kuitenkin myöhästyi. Matkan varrella yöjunat olivat enimmillään runsaan tunnin myöhässä, mutta pääteasemille ehdittäessä myöhästymiset olivat enimmillään enää runsaat puoli tuntia.

Aamun ja aamupäivän junat pääsivät lähtemään aikataulussaan, iltapäivällä muutama juna myöhästyi viitisentoista minuuttia.
-Ainoa yli tunnin myöhästyminen sattui Helsingistä Savonlinnan kautta Ouluun menevän junan kohdalla, kun junasta hajosi veturi, kertoi Antti Roivanen VR:n Helsingin liikenteenohjausyksiköstä.

Junissa oli Roivaisen mukaan tänäänkin paljon väkeä liikkeellä. Suurin osa istumapaikoista oli varattu, mutta yksittäisiä vapaita paikkoja oli vielä aamulla joka junassa. Täysimpiä olivat aamupäivällä lähtevät junat, mutta vielä illalla lähteviin yöjuniinkin oli paljon paikkavarauksia.

Lisäksi lähes kaikki pohjoiseen menevien autopikajunien autopaikat oli varattu. Pohjoisesta etelään matkaavissa junissa oli tilaa hieman enemmän.

Lentoliikenne pysyi aikataulussaan. Eilen koneet olivat lumimyräkän vuoksi myöhässä enimmillään puolisen tuntia. Lentoliikenne painottui aamuun ja aamupäivään, viimeiset kotimaan koneet lähtivät iltapäivällä klo 16-17:n maissa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.