Jumalalta kortti pois? Nainen käski kaikkivaltiaan tarttua rattiin – sitten kiidettiin kahtasataa päin punaisia, ja henki oli lähteä kaikilta

Rikostoimittajan kojelautakamera tallensi BMW-kuskin törttöilyn Helsingissä 0:12
Punaisia päin ajaminen ei ole mitenkään harvinainen näky Helsingissä, mutta jopa MTV Uutisten rikostoimittaja yllättyi videolla näkyvän BMW-kuljettajan röyhkeydestä. Juttuun liittyvän videon löydät artikkelin perästä.

Vaikutusvaltaisen suomalaisen europarlamentaarikon mukaan kaikkivaltias taivaan isä säätää ilmat, mutta ilmeisesti aikaa on jäänyt muuhunkin, sillä Yhdysvalloissa sama kaveri ajoi viime viikolla päin punaisia.

Yhdysvaltain Ohiossa sattui viime viikon torstaina läheltä piti -tilanne, jossa oli kasassa kaikki ainekset todella traagiseen lopputulokseen.

Jutun perästä löytyvällä videolla nähdään, kuinka järkyttävällä nopeudella paahtavan henkilöauton naispuolinen kuljettaja ajaa päin punaisia ja vie toisen auton keulan mennessään. Nopeutta kerrotaan olleen noin 200 kilometriä tunnissa.

Onni onnettomuudessa oli se, että punaisia päin ajanut auto ei osunut risteyksessä olleeseen autoon kuin osittain, sillä sellaisesta törmäyksestä tuskin olisi selviytyjiä ollut.

Punaisia päin ajaneen naisen toiminnasta tekee vieläkin kamalamman se, että hänen 12-vuotias lapsensa oli kyydissä.

Matka ei suinkaan päättynyt vielä tällä videolla näkyvään osumaan, vaan naisen hallinnasta lähtenyt auto liukui pitkän matkaa ennen osumistaan pysäköityyn autoon sekä omakotitalon seinään.

Käsittämättömästä vauhdista huolimatta osumat olivat sen verran onnekkaita, että nainen ja hänen lapsensa saivat vain lieviä vammoja.

Nainen, joka kertoi kokeneensa viime aikoina rajuja takaiskuja ja oli menettänyt myös työnsä, totesi poliisille välittömästi tapahtuman jälkeen, että oli toiminut täysin tarkoituksellisesti. Hän oli halunnut testata uskoaan ja luovuttanut auton ohjat korkeammille voimille.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat