Julma totuus vai brutaali vitsi? Isä kirjoitti CV:n teinityttärelleen, joka "möhlii kaiken"

1:17

Britti-isän teini-ikäiselle tyttärelleen kirjoittama julma ansioluettelo on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä ja kommentteja Twitterissä.

Mitä tapahtuisi, jos aikuiset käyttäytyisivät töissä kuten lapset? Katso yltä humoristinen video!

Hakiessaan uutta työtä monet pyrkivät varmasti silottelemaan CV:tään antaakseen itsestään parhaimman mahdollisen vaikutelman.

Erään englantilaisnuoren isä otti asiaan kuitenkin täysin päinvastaisen lähestymistavan, kun hän kirjoitti tyttärensä ansioluettelon.

Luoteis-Englannista kotoisin oleva Lauren Moore, 16, jakoi Twitteriin kuvat hänen isänsä kirjoittamasta varsin brutaalista CV:stä, jossa tytön ominaisuuksiin oli muun muassa listattu laiskuus, vastentahtoisuus, töykeys ja ihmisten vihaaminen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Möhlii kaiken eikä välitä mistään

Laurenin aikaisempiin velvollisuuksiin ja työtehtäviin on muun muassa listattu toimistoassistenttina "Facebookin selaaminen, kaikkien papereiden kadottaminen, asiakkaiden tietojen antaminen huijareille" sekä tietenkin isän ärsyttäminen.

Sen lisäksi, ettei Lauren kuuntele, hän isän mukaan "möhlii kaiken", on sotkuinen eikä välitä mistään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän lisäksi tytär on isän mukaan tyypillinen 16-vuotias, joka on myöhässä, laiska, vastentahtoinen, törkeä ja huono aikaisten aamujen kanssa.

Ansioluetteloon on tietenkin merkitty myös Laurenin koulumenestys, huonoja arvosanoja ja hylättyjä kursseja unohtamatta.

Suosittelijoihin on listattu ehdonalaisvalvoja, joka ei CV:n mukaan myöskään välitä mistään, joten hänelle ei kannata soittaa.

Lauren itse on suhtautunut asiaan huumorilla, ja hän jakoikin kuvan ansioluettelosta sosiaaliseen mediaan kuvatekstillä: "Muistuttakaa minua, etten anna isäni tehdä CV:tä minulle".

Lähteet: Twitter, Daily Mail, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja