Tarjoilija työskenteli taapero selässään – someen jaettu kuva kerää kehuja: "Jokainen äiti voi samaistua"

Sosiaalisessa mediassa on ihastuttanut kuva kiireisessä vuorossa työskentelevästä tarjoilijasta, joka kantaa pientä poikaansa selkäänsä kiinnitettynä. Aiheesta uutisoi muun muassa Yahoo Lifestyle.

Kelly Gentryn Facebookiin jakama kuva tennesseeläisestä ruokapaikasta on muodostunut viraaliksi. Kuvassa the Greenback Drug Store & Dinerin tarjoilija Kori Dotson viilettää eteenpäin 2,5-vuotias poikansa kiinnitettynä selkään.

– Kunnianosoitus tälle mahtavalle äidille, joka tekee, mitä täytyy tullakseen toimeen ja kunnianosoitus hänen työpaikalleen, että hän sai luvan tuoda pojan mukanaan, Gentry kirjoittaaFacebookissa.

Rokotetaanko äitiydestä työpaikoilla? Kuinka tasa-arvoista työelämä todella on? Katso keskustelua aiheesta alla olevalta videolta! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

7:51

Kuva on jaettu Facebookiin 6. marraskuuta. Tuolloin Tennesseessä, Greenbackin kaupungissa oli mennyt sähköt ja ruokapaikassa riitti asiakaskuntaa.

– Minun täytyi tehdä ylimääräinen vuoro, mutta lastenvahtini ei ollut kotona, joten kysyin pomoltani, voisinko tuoda poikani Rhodyn mukanani, ja hän sanoi kyllä. Pomoni on mahtava – hän on myös äiti, joten hän ymmärtää tämän kaltaisia tilanteita, Dotson, 26, kertoo Yahoo Lifestylelle.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jokainen äiti voi samaistua siihen"

Äiti kertoo, että pojasta oli työpäivän aikana paljon apua. Hän muun muassa auttoi pyyhkimään pöytiä, rullaamaan lautasliinoihin aterimia, kattamaan pöytiä, jakamaan ruokalistoja ja täyttämään sokerikippoja.

Gentry kertoo Yahoo Lifestylelle olleensa vaikuttunut Dotsonin toimista.

– Hän opetti pojalleen työn arvoa niin nuorella iällä.

Kuva on kerännyt jo satoja jakoja, kommentteja ja yli tuhat tykkäystä. Kommenteissa sekä äiti että ruokapaikka ovat keränneet liudan kehuja.

– Jokainen äiti voi samaistua siihen, että tekee kaikkensa saadakseen työt tehtyä – minusta vain sattui tulemaan viraali, Dotson kommentoi suosiota.

Lähteet: Yahoo Lifestyle, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja