Yksinäinen hauta lepoon lasketun isän vieressä herätti uteliaisuuden – miehen hämmästyttävä tarina päättyy avioliittoon: "Jos tämä on fiktiota, soitan poliisit"

9:01
Videolla keskustellaan deittailukulttuurin muuttumisesta.

Twitter-käyttäjä Sixth Form Poet jakoi pikaviestipalvelussa hämmästyttävän kertomuksen vaimonsa tapaamisesta. Tarina on valloittanut somekäyttäjien sydämet ja kerännyt kymmeniä tuhansia jakoja.

Moni pariskunta lienee kuullut kysymyksen ensimmäisestä tapaamisesta. Ystäville, vanhemmille ja jälkipolville kerrottu tarina on usein tunteita herättävä, mutta erään brittimiehen kertomus on kerrassaan ällistyttävä.

Tarinan totuudenmukaisuudesta ei voi mennä takuuseen, vaikka toden toisinaan sanotaan olevan tarua ihmeellisempää.

Kaikki alkoi isän kuolemasta

Kirjailijanakin kunnostautunutSixth Form Poet, Newshub-sivuston tietojen mukaan oikealta nimeltään Matt, aloitti kymmenen erillistä twiittiä sisältävän kertomuksensa sunnuntaina synkästi.

Masentavasta alusta huolimatta pelkästään miehen ensimmäinen twiittaus on kerännyt parissa päivässä aikana jo yli puoli miljoonaa tykkäystä ja 250 000 jakoa.

”Isäni kuoli. Klassinen aloitus hauskalla tarinalle. Hänet haudattiin pieneen kylään Sussexissa. Koska olin hyvin läheinen isäni kanssa, vierailin usein hänen haudallaan. Vierailen edelleen. (ÄLÄ HUOLI, TÄMÄ MUUTTUU HAUSKEMMAKSI.)”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Matt kertoo vieneensä haudalle kukkia, kuten myös hänen äitinsä sekä isovanhempansa vielä elossa ollessaan. Vaikka isän haudalla vierailtiin aktiivisesti, Matt tunsi olonsa huonoksi viereisessä haudassa makaajaa kohtaan. Eräänä joulupäivänä 37-vuotiaana kuolleen miehen haudalla ei koskaan näkynyt kukkia. Matt päätti itse alkaa tuoda kukkia tuntemattoman miehen haudalle. Hän teki niin kerran parissa viikossa kahden ja puolen vuoden ajan.

”Tein tätä jonkun aikaa, mutten ikinä maininnut siitä kenellekään. Se oli sisäpiirin vitsi itselleni, tein maailmasta paremman paikan kukkakimppu kerrallaan. Tiedän, että se kuulostaa oudolta, mutta aloin pitämään häntä kuin ystävänäni.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Matt alkoi miettiä, mihin yhteyden tunne perustui. Olivatko miehet kenties käyneet samaa koulua tai pelanneet samassa jalkapallokerhossa? Matt päätti googlata kuolleen miehen nimen. Kymmenen sekuntia myöhemmin syy haudan kukkakadolle paljastui.

”Miehen vaimo ei ostanut hänelle kukkia, koska mies oli murhannut vaimonsa. Joulupäivänä. Hänet murhattuaan mies murhasi myös vaimonsa vanhemmat. Sen jälkeen hän hyppäsi sen ainoan junan alle, joka kulki Balcomben tunnelissa jouluyönä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Matt tunsi olevansa anteeksipyynnön velkaa vainajan murhaamalle perheelle. Hän selvitti, mihin vaimo vanhempineen oli haudattu, osti kukkia ja ajoi hautausmaalle.

Kun Matt seisoi tuntemattomien ihmisten haudan edessä mutisten anteeksipyyntöjä, hänen taakseen ilmestyi nainen. Nainen halusi tietää, kuka Matt on, ja miksi mies oli tuonut kukkia hänen tätinsä ja isovanhempiensa haudalle. Matt oli ymmärrettävästi kiusaantunut.

”Selitin asian hänelle, ja hänen mielestään se oli outoa mutta suloista. Kiitin häntä ja kyllä, tämä on aika outoa, PYYSIN HÄNTÄ DRINKILLE. Uskomatonta, mutta hän vastasi kyllä. Kaksi vuotta myöhemmin hän vastasi jälleen kyllä, kun pyysin häntä menemään naimisiin kanssani, ja näin tapasin vaimoni.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Somessa kertomusta ihastellaan

Tarinaan ihastuneet Twitter-käyttäjät ovat pohtineet, onko kertomus totta vai ei. Moni on tosin sitä mieltä, että tarina koskettaa joka tapauksessa. Useammat käyttäjät ovat ehdottaneet Mattin tarinaa osaksi Ensisilmäyksellä-sarjaa, jonka alkuperäinen nimi on ”How I Met Your Mother”.

”Jos tämä on fiktiota, soitan poliisit.” Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Tämä on Ensisilmäyksellä-sarjan loppu, jonka me ansaitsemme.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Tämä on paras tarina." Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

"Neljät hautajaiset ja yhdet häät?" Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Kirjoittaja nimetty yhdeksi pahimmista twiittaajista

Sixth Form Poetilla, tai Mattilla, on 217 000 seuraajaa. Mies on äänestetty letkautuksiensa vuoksi yhdeksi pahimmista henkilöistä Twitterissä. Sadan twiittaajan listalla Sixth Form Poet on sijalla 39.

Mysteerimies on julkaissut twiittejä nimimerkin takaa vuodesta 2011.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Twitter, Newshub, Mamamia, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja