Poika kirjoitti mahtavan selityksen sille, miksi ei ole tehnyt kotiläksyjään: "Olen opettaja ja sataprosenttisesti samaa mieltä tämän lapsen kanssa"

15:09
Videolla keskustellaan tyttöjen ja poikien eroista koulussa menestymisessä. Miksi pojat eivät pärjää koulussa?

Amerikkalaisen koululaisen rehellisestä selityksestä sille, miksi hän ei ole tehnyt kotiläksyjään, on tullut viraali Twitterissä.

Rehellisyys maan perii, päätti ilmeisesti 14-vuotias, kalifornialainen Edward Cortez, kun hänen opettajansa pyysi selittämään, miksi poika ei ole tehnyt kotiläksyjään.

Sen sijaan, että Edward olisi vaikka vedonnut koiran syöneen kotiläksyt, hän kirjoitti rehellisen perustelun. Pojan mukaan kotiläksyjen tekeminen ei tee häntä onnelliseksi eikä hän halua stressata – äidillekin on alkanut ilmestyä jo harmaita hiuksia.

Edwardin isän serkku Lydia jakoi tarinan Twitteriin viime viikolla. Julkaisusta tuli nopeasti viraali, ja se on kerännyt tähän mennessä yli 350 000 tykkäystä ja 99 800 jakoa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Serkkuni ja hänen vaimonsa saivat sähköpostia heidän poikansa opettajalta. Hän ei tehnyt kotiläksyjään, joten opettaja pyysi häntä kirjoittamaan esseen kertoen, miksi hän ei tehnyt niitä ja tämän opettaja sai, Lydia kertoo Twitterissä.

"En halunnut tehdä kotiläksyjäni, koska..."

Lydian jakamassa kuvassa näkyy Edwardin kirjoittama essee siitä, miksi hän ei ole tehnyt läksyjä. Alla kirje vapaasti suomennettuna:

"En halunnut tehdä kotiläksyjäni, koska en halua tehdä koulutöitä viikonloppuna, koska se on stressitöntä aikaa mennä ulos kavereiden kanssa, katsoa televisiota ja pelata pelejä. En myöskään tee niitä, koska se tekee minut todella vihaiseksi ja onnettomaksi.

Teen sitä, mikä tekee minut onnelliseksi, koska haluan olla onnellinen. Lisäksi äitini on löytänyt harmaita hiuksia ––.

Oikean maailman työt eivät anna sinulle kotiläksyjä ellet ole pomo tai opettaja. Kotiläksyt eivät ole oikea asia oikeassa maailmassa, joten meidän ei pitäisi joutua tekemään niitä koulussa, koska se ei ole hyödyllistä.

Asia loppuun käsitelty, tuomioistuin päättää Edward Immanuel Cortezin hyväksi tapauksessa oppilas vastaan kotiläksyt."

"Hänen tekemänsä pointit ovat 100-prosenttisesti päteviä"

Twitterissä kommentoijat huomauttavat, että Edwardin pointit ovat aika pitäviä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Siis hänen pointtinsa ovat 100-prosenttisesti päteviä, eräs twiittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tuo lapsi tulee tekemään isoja asioita elämässään, toinen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole pomo tai opettaja, ja tuon töitä kotiin. Tämä lapsi sai minut uudelleen arvioimaan tilannettani, kolmas kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen opettaja ja olen 100-prosenttisesti samaa mieltä tämän lapsen kanssa! Lopettakaa kotiläksyjen antaminen viikonlopuksi. Rajoittakaa kotiläksyt viikolle. Opettajat ja tällaiset naurettavat työmäärät saavat lapset vihaamaan koulua ja hylkimään oppimista, neljäs kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tulevaisuus korkeimmassa oikeudessa on valoisa.

Kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset jutut löydät täältä!

Lähteet: Twitter, Mirror, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja