Julkkisten upeat kodit - katso kuvat!

Sänky on Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen kodin sydän. Entä mikä on NHL-miljonääri Teemu Selänteen kodin ylpeyden aihe? Idols-rokkarit raottavat kotinsa ovea ja Johanna Tukiainen paljastaa arvokkaimmaan vaatekappaleensa.

Esikoistaan odottava pariskunta Martina Aitolehti, 26 ja Esko Eerikäinen, 35 jakavat tunnelmalliset 50 neliötä Helsingin Kaivopuistossa. Koti on jatkuvan muutoksen alla, kun pieniä sisustuselementtejä hankitaan lisää.

Sänky on kodin sydän, jossa rentoudutaan pitkien työpäivien jälkeen. Vapaapäivinä koko perhe makoilee sängyssä, karvaturri Hercules Martinan ja Eskon välissä.

– Ruokapöydän ääressä pitäisi useammin rauhoittua. Tykkään tehdä ruokaa ja syömme hyvin terveellisesti, mutta löhöily vie vapaapäivinä yleensä voiton, keittiön herraksi julistautuva Martina kertoo.

Johannalla koti täynnä kalliita vaatteita!

Dolls-tanssiryhmän perustaja Johanna Tukiainen, 30, asuu yhdessä ihastuttavassa paritalonpuolikkaassa Helsingin Jollaksessa. Isossa osassa Johannan elämässä ovat erilaiset vaatteet. Shoppailuholistiksi tunnustautuva kaunotar on joutunut varastoimaan vaatteitaan useisiin paikkoihin, aina Miamiin asti.

– Vaatekomerossa on vain murto-osa vaatteistani. Tarvitsisin vaatteilleni tosi ison huoneen, johon saisin kaikki kerralla. Esimerkiksi pelkästään iltapukuja minulla on keskustan asunnossa iso sarja, noin neljäkymmentä. Miamissa on varastossa vielä kolme isoa matkalaukullista vaatteita ja kenkiä!

– Kallein vaatteeni on Chanelin tweed-asu. Mekko maksoi 3 500 euroa ja jakku noin 2 500 euroa. Monet varmaan pitää mua hulluna, kun ostin noin kalliin asun. Mutta jostain jutuista tulee pakkomielle, ja mä jahtasin asua tosi kauan.

Lätkätähden hulppea kartano!

Näin asuu NHL-miljonääri: oma huone biljardinpeluulle, kaksi golfväylää etupihalla ja kymmenien antiikkiautojen autotalli. Teemu Selänteen, 39, koti sijaitsee Coto de Cazassa, eteläisessä Kaliforniassa, lähellä Newport Beachia. Noin tunnin päässä Meksikon rajalta ja puolen tunnin päässä Teemun työpaikalta, Anaheimin hallilta sijaitseva komea tilus on ollut Teemun ja hänen perheensä koti jo vuodesta 2000 lähtien.

Jos kaverit tulevat kylään, talon yläkerrasta löytyy varsinainen miesten valtakunta: baari, biljardipöytä ja huikea sohva, joka on rakennettu vanhan amerikanraudan perästä.

– Tässä sohvassa on myös radio, kaiuttimet ovat käsinojissa, mies esittelee.

Noin viiden miljoonan euron arvoinen espanjalaistyylinen kartano pitää sisällään niin hevostallit, etupihalla olevat kaksi golf-väylää kuin muhkeat tiluksetkin. Talosta löytyy myös suomalainen hirsisauna!

Jannen kodissa kummittelee!

Suosikkijuontaja Janne Kataja asustaa Ulla-vaimonsa ja Seela-tyttärensä kanssa vanhassa omakotitalossa Riihimäellä. Asunnossa on suosittu maanläheisiä värejä, mutta keittiö on talon räikeä väripilkku vaaleanpunaisine mattoineen ja tuoleineen.

– En epäröi laittaa keittiöön pinkkiä nukkamattoa. Kun sisustan, se on impulsiivista meininkiä, Janne analysoi.

Koopin on koti sekoitus uutta, vanhaa ja ihanaa luksusta!

Idols-voittaja Koop Arponen kunnosti itse itselleen mieluisan kodin Helsingin keskustan liepeiltä. Koopin ylpeydenaihe on asunnosta löytyvä lähes sata vuotta vanha piano. Koop rakastui soittimeen, kun sitä käytettiin hänen debyyttialbuminsa kansikuvien kuvauksissa.

– Piano on rakennettu vuonna 1911, eli se on 98-vuotias. Minä ostin sen, ja sain vielä halvalla. Se oli hyvä ostos, Koop myhäilee.

Musiikki raikaa rokkarin kodissa

Idols-rokkari Kalle Löfström viihtyy hyvin pikkuyksiössään Pohjois-Helsingissä. Pienessä asunnossa punnitaan myös rokkarin parisuhteen kestävyys, mutta onneksi tyttöystävä ja hänen koiransa ovat kovin pientä sorttia.

– Koira on pieni ja tyttökin on aika pieni, joten ei tule tiukkaa. Parikymmentä neliötä lisää olisi kiva, mutta tässä pärjää ja näkee kestääkö hermot toista, toisin sanottuna kestääkö hänen hermonsa mua, Kalle nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat