Julia Roberts parhaiten palkattu naisnäyttelijä

Äskettäin kaksoset saanut Julia Roberts, 37, on yhä Hollywoodin parhaiten palkattu naisnäyttelijä, ilmenee Hollywood Reporterin vuosittaisesta listasta. Hän saa 20 miljoonan dollarin palkkion jokaisesta elokuvastaan.

Myös Cameron Diaz saa 20 miljoonan dollarin palkkion elokuvalta, mutta Diaz oli tänä vuonna mukana vain yhdessä suuressa elokuvassa, Shrek 2:ssa. Roberts taas on tehnyt tänä vuonna useamman elokuvan. Diaz voi nousta ensi vuonna kärkisijalle, kun Roberts on sanonut haluavansa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Kolmantena listalla on australialainen Nicole Kidman, joka ansaitsee 15 miljoonaa dollaria elokuvalta. Hollywood Reporterin mukaan Kidmanilla on enemmän vetovoimaa kuin Reese Witherspoonilla ja Drew Barrymorella, jotka saavat samansuuruisen palkkion kuin Kidman.

Kuudentena 14 miljoonan dollarin palkkiolla on Halle Berry, jonka arvostus laski tänä vuonna Catwomanin saamien huonojen arvostelujen ja lipputulojen myötä. Sandra Bullock ja Angelina Jolie ovat seuraavina listalla 12-15 miljoonan dollarin palkkioilla. Bridget Jonesin tähti Renée Zellweger sijoittui yhdeksänneksi. Jennifer Lopez putosi kymmenenneksi 12 miljoonan dollarin ansioillaan.

Hollywoodin vaikutusvaltaisin nainen puolestaan on Anne Sweeney, Walt Disney Media Networksin hallituksen toinen puheenjohtaja ja Disney-ABC Television Groupin toimitusjohtaja.

Lue myös:

    Uusimmat