Jukka Hildénin Tanssii Tähtien Kanssa -opettajalla on yksi tavoite: "Pakkohan Matti Puro kolmella voitollaan on saada kiinni!"

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Jukka Hildénin tanssiopettaja Katri Mäkinen lähtee voittamaan Tanssii Tähtien Kanssa -kisaa.

Tänä syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelma passittaa tanssiparketille entistä enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Tanssipareja on ensimmäistä kertaa peräti 12, ja jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet. 

Tanssiparketille hyppää myös Jukka Hildén, joka on valloittanut suomalaisten sydämet moneen kertaan: suuret vuoret Huippujengissä, Amerikan mantereen Duudsoneiden kanssa ja viimeksi hauskuudella Suurmestarissa. TTK on Hildénille uusi mahdollisuus mennä epämukavuusalueelle.  

– Haluan näyttää, että kannattaa haastaa itseään, vaikka pelottaisi. Haluan kannustaa ihmisiä henkilökohtaisiin sankaritarinoihin. Haluaisin olla sellainen moderni Indiana Jones -tyyppi, hän pohtii. 

Hildénillä ei ole tanssikokemusta, eikä hän edes tiedä, onko hänellä rytmitajua, mutta hän uskoo oppivansa liikesarjoja helposti, koska on tehnyt elämässään monipuolisesti fyysisiä haasteita. Tanssi on viime aikoina tullut Jukan elämään isommin myös vaimon kautta – Chachi Hildén on nimittäin amerikkalainen huipputanssija ja sosiaalisen median tähti.

Tanssipariaan Katri Mäkistä Jukka kuvailee huippuluokan ammattilaiseksi, joka tekee kaiken äärimmäisen kovalla tasolla. Hän toivookin, että Mäkinen vaatii myös häneltä timanttista suoritusta.

– Jukka on energinen, innovativiisia ajatuksia täynnä oleva actionmies, joka tuo mukanaan vauhtia ja inspiraatiota, Mäkinen kuvailee oppilastaan, ja asettaa TTK-tavoitteekseen hattutempun. 

– Pakkohan opettajakollega Matti Puro kolmella voitollaan on saada kiinni. Jukka pidä hatusta kiinni, nyt mennään! hän naurahtaa.

Tanssien tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Ohjelman juontajina jatkavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja