Janina Fry hehkuttaa Tanssii Tähtien Kanssa -opettajaansa: "Anssilla on tuoreen leikkisä ja energinen asenne"

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan osallistuva Janina Fry hehkuttaa tanssiopettajaansa.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarja passittaa tänä syksynä parketille entistä enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Tanssipareja on ensimmäistä kertaa peräti 12, ja jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet. Yksi ensi viikolla starttaavan TTK-kauden kisaajista on luova suunnittelija ja yrittäjä Janina Fry.

Fry on tehnyt menestyksekästä uraa monella saralla: kiertänyt bändin kanssa, esiintynyt mallina ja suunnittelee nyt vaatelinjastoja sekä mediasisältöjä. Hän jännitti nuorempana hurjasti kritiikkiä, mutta ei enää ota arvostelua liian vakavasti. Hän oli teini-ikäisenä Porvoon Butchersien cheerleading-joukkueessa, ja heittäytyykin innoissaan rankkaan treeniin. Opettajakseen Fry saa TTK:ssa ensimmäistä kertaa kilpailevan Anssi Heikkilän.

– Anssilla on tuoreen leikkisä ja energinen asenne kilpailuun, Janina Fry hehkuttaa.

Anssi paljastaa harrastavansa paritanssin lisäksi adrenaliinilajeja kuten alamäkipyöräilyä ja laskuvarjohyppyä. Vaikka hän näkeekin Janinan valttikorttina monipuolisen liikunnan ilon, ei TTK-lavalla sentään nähdä laskuvarjohyppyjä. Anssin tavoitteena on tuoda Janinan mallimenneisyyden esiintymisvarmuus tanssilattialle.

– En ole varsinaisesti esiintynyt yli 10 vuoteen, joten on jännittävää nähdä, miten paljon sen esiintyjä-Janinan esiin kaivaminen vaatii, Fry nauraa.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Ohjelman juontajina jatkavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja