Ex-NHL-tähti Niklas Hagman haluaa oppia tanssimaan – syy lähteä Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan oli päivänselvä

1:13
Tässä he tulevat! Katso videolta uuden kauden todellinen tähtisikermä.

Niklas Hagman haluaa oppia tanssimaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiparketille passitetaan tänä syksynä entistä enemmän julkisuudesta tuttuja henkilöitä tanssinopettajineen. Tanssipareja on ensimmäistä kertaa peräti 12, ja jokaisella heistä on vain yksi päämäärä – valloittaa tanssituomarien ja katsojien sydämet. Odotettavissa on onnistumisia, pettymyksiä ja ennen kaikkea suuria tunteita, kun tähtiparit ylittävät itsensä viikko toisensa jälkeen uuden studion tanssiparketilla.

NHL-jäillä menestyneelle huippukiekkoilija Niklas Hagmanille syy lähteä mukaan TTK-kilpailuun on päivänselvä. Urheiluaikoina ei ollut aikaa harrastaa mitään, joten nyt hän yksinkertaisesti haluaa oppia tanssimaan. Koti-isänä toimiva Hagman kertookin tanssivansa usein yksin kotona. Nyt on mahtava mahdollisuus saada opetusta Suomen timanttisimmilta opettajilta.

Hän kertoo olevansa kiekkouran jälkeenkin hyvässä fyysisessä kunnossa. Yksi asia tosin vaatii vielä öljyämistä – nimittäin lantioiden liikkuvuus – varsinkin lattaritansseja silmällä pitäen. Tulevista tansseista nopeammat tuntuvat entiselle hyökkääjälle hauskoilta, kun taas herkät ja hitaat tanssit uljaudessaan ja tyylikkyydessään jännittävät. 

Hagmanin tanssiparina on Kia Lehmuskoski, joka on huomannut, että vaikka meitä pidetään jörönä kansana, niin suomalaiset haluaisivat oikeasti tanssia enemmän. Hän ylistää tähtioppilaansa asennetta lähteä täysillä mukaan: tehdä pelkäämättä ja mokailla.

– Niklas kestää kyllä entisenä huippu-urheilijana tämän kisan rankkuuden. Omana tavoitteenani on auttaa häntä laittamaan tunteet ja herkkyys peliin, Lehmuskoski kertoo.

Hagman on valmiina haasteeseen, ja asettaa tavoitteen myös itselleen.

– Kiekkoilijoista on helposti sellainen kliseinen machoäijä-mielikuva, mutta nykykiekkoilijat osaavat olla rohkeammin herkkiä, mikä on hienoa. Aion olla TTK:ssa oma itseni – ei mitään suojakuoria ylle!

Ohjelman tuomarikolmikkona loistavat tälläkin kaudella Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Ohjelman juontajina jatkavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavan superviikolla la 5.9. klo 19.30 alkaen. Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso, jonka jälkeen suorat lähetykset MTV3-kanavalla sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja