Parketti kutsuu! Tanssii Tähtien Kanssa alkaa kahden jakson voimin Maikkarin superviikolla syyskuun alussa

Tässä ovat uudet Tanssii Tähtien Kanssa -tähtiparit! 1:13
Tanssii Tähtien Kanssa -tanssiparit julkistettiin 6.8. Hotelli Kämpissä.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa taas, entistä isompana! Ohjelman 13. tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla tanssin superviikonlopulla peräti 12 tähtiparin voimin.    

Upea tanssisyksy käynnistyy tänä vuonna todellisella tanssin superviikonlopulla, kun katsojien suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa nähdään ensimmäistä kertaa kahtena peräkkäisenä päivänä: ensin lauantaina 5.9. ja heti perään sunnuntaina 6.9.

Puolitoistatuntisessa aloitusjaksossa heittäydytään Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuuden hulinaan ja tutustutaan paremmin 12 upeaan tähtioppilaaseen. He ovat Touko Aalto ja Jutta Helenius, Jare Brand ja Saana Akiola, Janina Fry ja Anssi Heikkilä, Niklas Hagman ja Kia Lehmuskoski, Kristiina Halttu ja Aleksi Seppänen, Jukka Hildén ja Katri Mäkinen, Shirly Karvinen ja Jani Rasimus, Jesse Markin ja Claudia Ketonen, Minna Parikka ja Matti Puro, Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila ja Marko Keränen, Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius sekä Sami Sykkö ja Ansku Bergström

Toisessa jaksossa parit nähdään tanssimassa ensimmäistä kertaa. Ohjelman suorat lähetykset jatkavat viime vuoden tapaan kaksituntisina, ja ensimmäinen suora lähetys on täyttä tanssin törinää tähtiparien päästessä korkkaamaan tanssiparketin uudella upealla studiolla Helsingin Arabiassa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajina ja tanssijoiden tukena läpi kauden toimivat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Tuomaristossa puheenjohtajana toimivan Jukka Haapalaisen rinnalla istuvat Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

Kauden aikana päästään tänäkin vuonna seuraamaan myös Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetystä, joka esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaina 1.11. Tästä erikoislähetyksestä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Uudet Tanssii Tähtien Kanssa -jaksot starttaavat Maikkarin superviikolla nauhoitetulla esittelyjaksolla lauantaina 5.9. klo 19.30.  Livelähetykset nähdään sunnuntaisin 6.9. klo 19.30 alkaen. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös:

    Uusimmat