Juha Tapiolle jäähallikeikka: Kiitosjuhla ihmisille

Juha Tapio esiintyy ensi syksynä Helsingin Jäähallissa.

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Juha Tapion Lapislatsulia-kiertue huipentuu Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.marraskuuta järjestettävään konserttiin. Liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa torstaina 13. helmikuuta. Ennakkoon lippuja voi jo kuitenkin ostaa Suomipopin Facebook-sivujen kautta.

– Koko viime vuosi, Lapislatsulia-levyn julkaisu ja kiertue on ollut yhtä juhlaa, joten samoissa merkeissä pitää rundin päättyäkin. Ajattelen konserttia kiitosjuhlana kaikille upeille ihmisille, jotka ovat olleet mukana, Tapio kuvailee.

Viime syksynä jo tuplaplatinaa myyneen Lapislatsulia-studioalbumin julkaissut Juha Tapio on huimassa nosteessa. Lahden Sibeliustaloon joulukuussa päättynyt konserttisalikiertue oli kokonaisuudessaan loppuunmyyty, ja myös tulevan kevään konsertteja on jo nyt myyty loppuun. Tapio palkittiin Iskelmägaalassa vuoden miesartistina ja maaliskuussa järjestettävässä Emma Gaalassa hänellä on neljä ehdokkuutta.

Ylistarossa kasvanut Tapio on julkaissut viisitoista vuotta kestäneellä urallaan yhdeksän albumia, joista kahdeksan on studioalbumeita. Levyltä ensimmäisenä singlenä julkaistu TSNEH (Tykkään susta niin että halkeen) on ollut Suomen radioiden soitetuimpia lauluja viime vuonna.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat