Mainos

Joulun parhaat lahjavinkit kokkailua rakastavalle

Mitä lahjaksi? Siinä kysymys, joka askarruttaa meistä monia tänäkin jouluna. Onneksi makuja rakastavalle apu on lähellä, sillä saatavana on useita uutuuksia, jotka ovat tulleet myyntiin vasta tänä syksynä. Lahjan saajalta siis tuskin näitä vielä löytyy!

Rutistettavan rakastettavaa ja monikäyttöisyyttä

Ranskalaisen Revolin Rutista Mua –mukit välittävät lämpimät ajatuksesi lahjan saajalle. Rutistettua muovimukia muistuttavat posliiniastiat eivät esikuvansa tapaan ole kertakäyttötavaraa, sillä korkealuokkaisen polton ja lasituksen ansiosta Revol-mukit säilyvät virheettömän kauniina vielä vuosienkin käytön jälkeen. Mukeja voi käyttää juomien tarjoilun lisäksi vaikkapa cup cake –muotteina, sillä ne kestävät niin uunin, pakastamisen kuin mikroaaltouuninkin.

Revolin Revolution-pata puolestaan lupaa käyttäjälleen ennen kokematonta monikäyttöisyyttä: Revolution käy kaikille liesille (induktio, kaasu, keraaminen, valurauta), uuniin, astianpesukoneeseen, pakastimeen… Ajatus on, että samaa astiaa käyttäen on mahdollista esimerkiksi ruskistaa liha ja jatkaa kypsennystä sitten uunissa. Ulkonäkönsä puolesta sama pata käy myös tarjoiluun ja jos ruokaa jää, ei ruokaa tarvitse siirtää pois astiasta vaan pataa voi ruokineen säilyttää jääkapissa. Ja mikä erikoisinta, Revolution-pataa voi induktio-yhteensopivuudesta huolimatta käyttää myös mikroaaltouunissa! Pata vetoaakin helppokäyttöisyytensä vuoksi perheen ruokaa laittaviin ja tekniikkansa puolesta perheen insinöörihenkisiin. Jos pata on joulun toivelistalla, on vaikea kuvitella parempaa valintaa.

Rutista mua –mukien hinta on koosta riippuen noin 14 – 20 € ja Revolution-patojen hinnat alkavat 135 €:sta. Molempia voi tiedustella esimerkiksi Stockmannilta ja hyvin varustetuista erikoisliikkeistä.

Tonfiskin tuotteilla lämpöä talvi-iltaan

Mikä olisikaan mukavampi ajatus kuin kietoa koleasta jähmettyneet kädet lämpimän mukin ympärille, kun talvi puskee päälle ja sohjo ahdistaa. Tonfiskinuudistuneet tuotteet ovat nyt saatavilla klassikkoväreissä: lumivalkoisena ja yön mustana ja ovat siten yhdisteltävissä minkä tahansa muun korkealuokkaisen posliiniastiaston kanssa. Posliinin lisäksi Tonfiskin tuotteissa on käytetty aitoa pähkinäpuuta.

Tonfisk-tuotteet ovat saatavilla designkaupoista, keittiöalan erikoisliikkeistä sekä Stockmann- ja Sokos-tavarataloista. Hinnat alkaen 24 €.

Suihkuta sitruunaa

Lékuélta eivät lennokkaat ideat lopu! Nyt tarjolla on uudenlainen tapa maustaa ruokia ja juomia – sitrusspraylla voit suihkuttaa hedelmämehua suoraan sitrushedelmästä ja siten lisätä hedelmäisiä aromeja!

Sitrusspraypakkaus sisältää kaksi erikokoista spraytä, joilla saa parhaan hyödyn eri hedelmistä; pitkävartinen on tarkoitettu sitruunoille, appelsiineille ja greipeille ja lyhytvartinen limeteille ja mandariineille. Sumuttimen silikonirengas toimii tuorekelmuna säilyttäen hedelmän pidempään mehukkaana. Settiin kuuluu myös alusta, jonka päälle sitrushedelmän sprayneen voi asettaa.

Setin ovh on 17,90 € ja sitä voi tiedustella tavarataloista sekä erikoisliikkeistä kautta maan.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat