Mainos

Joulun menoliikenteessä kuolonuhreja

Joulun menoliikenteessä sai ainakin kaksi ihmistä surmansa tänään. Tuhoisa onnettomuus tapahtui, kun rekka ja henkilöauto ajoivat yhteen iltapäivällä Kajaanin lähellä.

Menoliikenne oli iltapäivällä vilkkaimmillaan laantuakseen klo 18 jälkeen. Tänä vuonna sekä joulun meno- että paluuliikenne jakautuvat usealle päivälle. Liikkuvan poliisin mukaan aatonaaton liikenne oli hiljaisempaa kuin vuosiin. Poliisi kehottaa varaamaan automatkalle kylliksi aikaa sekä riittävästi tuulilasinpesunestettä, koska rapa roiskuu. Eniten liikennettä oli etelän suurilla valtaväylillä - Hämeenlinnan, Lahden, Turun ja Porvoon moottoriteillä.

Takavuosien ruuhkiin näilläkään teillä ei tänä vuonna ylletty, ja vilkkaimmillaan Turuntiellä oli Hiidenveden laskentapisteessä vain noin puolet siitä automäärästä, mitä tie vetää. Hämeenlinnantielle olisi mahtunut reilusti kaksinkertainen määrä autoja, ja Lahdentielle sekä Porvoontielle 50 prosenttia enemmän autoja. Tielaitoksen liikennekeskuksen mukaan tienpinta etelän teillä oli yleisesti märkä ja lämpötila pari astetta pakkasella. Liikenteen tiedottaja Pentti Turunen kuvasi ajo-oloja normaaliksi talvikeliksi.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.