Jose Mourinhon ja Paul Pogban välit pahasti tulehtuneet – tähtipelaaja tiputettiin joukkueen kapteenistosta

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinhon ja joukkueen keskikenttäpelaajan Paul Pogban erimielisyydet ovat nousseet uusiin ulottuvuuksiin.

Portugalilaisluotsi Mourinho ilmoitti Pogballe ja muulle joukkueelle seuran harjoituskeskuksessa Carringtonissa ennen Derby-kamppailua, ettei tuore maailmanmestari tule toimimaan joukkueen kapteenina tulevaisuudessa. Daily Mailin mukaan syyksi on luonnehdittu Pogban ilmoitettua halunsa siirtyä espanjalaisjätti FC Barcelonaan.

Mourinhon uskotaan olevan tuohtunut siirtopyynnöstä ja Pogban kommenteista tappiollisen Wolverhampton-ottelun jälkeen, jossa ranskalainen kehotti ManU:n hyökkäävämpään pelitapaan.

– Kun olemme kotona, meidän täytyy hyökätä, hyökätä ja hyökätä. Vastustajat pelkäävät, kun he näkevät Man. Unitedin hyökkäävän, Pogba kommentoi tasapeliin päättyneen Wolves ottelun jälkeen.

Pogba on toiminut Unitedin varakapteenina kolmena peräkkäisenä kautena. Mourinhon mukaan ei ole hyväksyttävää, että seurasta pois haluava pelaaja toimisi joukkueen kapteenistossa.

– Totuus on se, että minä tein päätöksen, ettei Paul ole enää varakapteeni. Mitään välirikkoa ei ole, ei mitään ongelmia. Sama henkilö, joka päätti, ettei Paul ole enää varakapteeni, teki alunperin päätöksen, että hän on kapteenistossa – eli minä, Mourinho sanoi Sky Sportsille.

– Minä olen manageri, joka tekee nämä päätökset. Välirikkoa ei ole, ei ongelmia. Tämä on päätös, jota minun ei tarvitse selittää, hän jatkoi.

Ranskalaistähti seurasi tappiollista Liigacup-ottelua Derbyä vastaan katsomosta. Pogbaa linkitettiin vahvasti Barcaan jo kesän siirtoikkunassa, mutta siirto kaatui henkilökohtaisiin ehtoihin.

Tähtipelaajan käytös puhuttaa

Myös keskikenttäpelaajan käytös on herättänyt kysymysmerkkejä miehen jatkosta punaisissa. Huhujen mukaan Pogba olisi soittanut musiikkia kovaäänisesti joukkueen bussissa ennen sunnuntaista Wolverhamton-ottelua. Seuran valmennus tunsi, että miehen olisi pitänyt keskittyä otteluun rauhallisemmin.

Pogba loksautti joukkuekavereidensa leukoja aiemmin, kun hän päätti matkustaa voitokkaasta Burnley-ottelusta suoraan lentokentälle Rolls-Roycella, kun muu joukkue taittoi matkan bussilla.

Manchester United kohtaa seuraavaksi lontoolaisen West Hamin Valioliigassa lauantaina. Nähtäväksi jää onko Pogballa tulevaisuutta Unitedin paidassa.


Lähteet: Daily Mail, Sky Sports

Lue myös:

    Uusimmat