Entinen ManU-tähti ärähtää kinasteleville José Mourinholle ja Paul Pogballe – "Olette aikuisia, kenellä on suurin muna?"

Manchester Unitedin manageri José Mourinho ja hyökkääjä Paul Pogba ovat ajautuneet törmäyskurssille. Seurassa vuosina 2008–2012 hyökännyt Dimitar Berbatov suomii kaksikkoa kovin sanoin.

Video: ManU kärsi tiistaina Liigacupissa shokkitappion alemman sarjaportaan Derbylle.

Mourinho on sättinyt Pogbaa muun muassa huonosta keskittymisestä ja virheistä kentällä. Pogba puolestaan on moittinut Mourinhoa tämän puolustusvoittoisesta taktiikasta. 

Pogba on toiminut alkukaudella Manchester Unitedin kapteenina varsinaisen kapteenin Antonio Valencian oltua sivussa. Nyt Mourinho on kuitenkin vahvistanut, ettei Pogba ole enää joukkueen varakapteeni. Tämän on uutisoitu juontuvan osaltaan siitäkin, että Pogba on ilmoittanut halunsa siirtyä espanjalaisjätti FC Barcelonaan.

Berbatov sanoo, ettei siinä ole mitään väärää, jos kapteeni tai varakapteeni kertoo muiden pelaajien puolesta ajatuksistaan managerille. Bulgarialainen kuitenkin korostaa, että oikea paikka tällaiseen ruotimiseen ei ole media.

– Tätä ei pitäisi tehdä mediassa. Ei auta ketään, että nuo argumentit tuodaan julkisesti esiin. Paitsi media itseään tietysti! Berbatov sanoi Betfairille.

– Olen todella yllättynyt, että tämä on mennyt tähän pisteeseen. Tämän kaltainen juttu täytyisi pitää sisäisenä. Te olette kaikki aikuisia, selvittäkää tämä pukuhuoneessa, Berbatov ohjeisti.

Berbatov kertoo kyllästyneensä kaksikon kinaamisesta alati kantautuviin juttuihin.

– Jalkapallon pitäisi olla sitä, mitä tapahtuu kentällä, ei sitä, kenellä on suurin muna. Tämä on typerä tilanne, bulgarialainen ärähti.

Lue myös:

    Uusimmat